Zo word je thuis een barman met skills

CREDITS: Ivan Cortez

Een cocktail drinken aan de bar. Man, wat missen we dat. Naast het drinken van een cocktail zijn we ook een beetje vergeten hoe goed de barman was. Een cocktail maken is namelijk moeilijker dan je denkt. Is de afmeting perfect? Moet er ijs bij? Shaken of stirred? Als je James Bond aan de bar hebt is het duidelijk, maar er zijn ook moeilijke klanten. Altijd al een barman willen worden met skills? Dan is het nu tijd om daaraan te gaan werken.

Twistails helpt je met het maken van de beste cocktails

’s Werelds meest bekroonde rum, Bacardi, lanceerde op 18 december het concept Twistails. Eigenlijk geven ze de gewone man de mogelijkheid om een bar-perfecte cocktail te bereiden zonder enige moeite. Hoe werkt het? In een handomdraai is je cocktail klaar met de cocktailpods. Een beetje water en ijs toevoegen and you can shake it till you fake it. In no time staat jouw cocktail op je te wachten.

Twistails, Zo word je thuis een barman met skills
Foto: Twistails

Meerdere cocktails voor elk seizoen

Een pakket van Twistails beschikt over drie verschillende soorten cocktails. Elke cocktail is geschikt voor een seizoen. Klinkt perfect toch? Vanuit huis mogen in ieder geval wél genieten van een cocktail. Alle cocktails zijn befaamde rumcocktails en beschikken over de kenmerkende rum Carta Blanca. De klassieke cocktails Mojito, Strawberry Daiquiri en Rum Punch zitten in het pakket. Elke cocktail tweemaal. Genoeg om van te genieten dus.

Wat zit er allemaal in zo’n set?

In een Twistailsset zitten zes cocktailpods om te gebruiken. Daarnaast beschik je over een shaker en heb je in principe alles wat je nodig hebt. De pods en de verpakking zijn allebei recyclebaar, groen moet je namelijk zelf doen. Het enige wat je hoeft te doen is het pakket uitpakken, daarna kan je leven als barman beginnen. Binnen enkele seconden heb je jouw bar-perfecte cocktail klaar. Zo ben je de koning van de avond in no time.

Twistails kan je zoals álles deze dagen online kopen. Verder kan je het ook bij een aantal gevestigde slijters op de kop tikken, want een drankenhandel is essentieel natuurlijk. Het startpakket van Bacardi is €29,99 schoon aan de haak. Een refill is vijf ekkies minder. Geen geld voor een avond je twee beste vrienden vermaken, toch?

LEES OOK
Campari Spritz: La Dolce Vita in een glas
Sommige drankjes dragen een onzichtbaar label. Wanneer er drie weissbier, twee blondjes en een dubbel worden besteld sta je eigenlijk al schaakmat. Eigenlijk had jij gewoon zin…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…