Bacardi zet de toon met vinyl-meubel van oude rumvaten, inclusief cocktailbar

CREDITS: Bacardi

Bacardi brengt de Caribische vibe naar jou toe. Het wereldberoemde merk heeft een passie voor de beste rum en heerlijke Caribische tunes. Dat is algemeen bekend, maar wat hebben ze nou gedaan? Ze hebben deze twee passies samen gemixt en hebben de limited edition Bacardi Vinyl Console geïntroduceerd.

Het is eigenlijk een cocktail- en muziekmixbar in één. Zo kan je tijdens de feestdagen in alle luxe en stijl genieten van de beste muziek en de lekkerste cocktails, thuis.

Bacardi komt met een limited edition Vinyl Console

De Vinyl Console is gemaakt van originele rumvaten van de Bacardi distilleerderij in Puerto Rico. Je brengt dus letterlijk een stuk van Bacardi in huis. De bar is daarom gemaakt van hout waarop de rum heeft gerijpt. Letterlijk alles heeft een Bacardi-touch. Om ook te genieten van heerlijke muziek is de bar voorzien van een draaitafel met notenbalk.

Verder heeft het console een barblad met een houder om glaswerk, cocktailshakers en een selectie van de lekkerste Bacardi’s in te bewaren. Zo heb je in no time het gevoel dat je op een strand in het Caribisch gebied aan het feesten bent.

Bacardi Vinyl Console
Foto: Bacardi

Caribische eilandcultuur tot leven brengen

Bacardi heeft een visie: de Caribische dans en muziek samen laten komen. Door deze console uit te brengen willen ze het uitbundige eilandcultuur van Bacardi tot leven brengen. Fabio Ruffet, Bacardi Brand Director, wil met de Vinyl Console de perfecte manier creëren om vanuit huis op een premium manier te genieten.

Draaiplaat
Foto: Bacardi

Unieke details

De Vinyl Console is niet zomaar iets wat in elkaar is geflanst. Het is ontworpen in samenwerking met meubelontwerper Hugh Miller. Hij heeft ervoor gezorgd dat er sprake is van een ingebouwde Fluance RT80 draaitafel, 50-watt bluethooth-luidsprekers, opslagruimte vinyl platen en een cocktailbar-set van notenhout.

Collecters item

Er zijn maar twee exclusieve varianten gemaakt voor de Benelux. Dit wil zeggen dat het een collecters item is. De Vinyl Console zal deelnemen aan een give-away actie. Ze gaan dit doen bij NEW TAILOR in Amsterdam.

Foto’s: Bacardi

LEES OOK
Campari Spritz: La Dolce Vita in een glas
Sommige drankjes dragen een onzichtbaar label. Wanneer er drie weissbier, twee blondjes en een dubbel worden besteld sta je eigenlijk al schaakmat. Eigenlijk had jij gewoon zin…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…