Nieuwe Land Rover Defender krijgt rol in No Time To Die

CREDITS: Land Rover

De magische Land Rover Defender gaat een rol krijgen in de nieuwste James Bond-film No Time To Die. Dat maakt de nieuwe commercial van Land Rover duidelijk. In de trailer is te zien dat drie Defenders worden achtervolgt en dat ze geen moeite hebben met scheuren door highlands.

Deze commercial is anders dan anderen: het is een reclame die ook een kijkje geeft achter de schermen van de nieuwe James Bond-film. Het is niet maar alleen een visitekaartje van Land Rover, maar laat ons ook nog eens nog meer verlangen naar 2 april. Dan komt namelijk de film hier in de bioscoop.

Nieuwe Land Rover Defender krijgt rol in No Time To Die

Het meest indrukwekkende stukje uit de trailer is een sprong van zo’n 30 meter door de lucht. Als een auto dat aankan, dan kan hij heel de wereld aan. Op hoge snelheden dagen de Defenders zichzelf uit door vol door rivieren en moerassen te vlammen. Ze kunnen het allemaal aan.

De Defenders zijn zorgvuldig uitgetest en tot het uiterste gedreven door het stuntteam van No Time To Die. Elke Defender 110 X is Santorini Black en heeft satijn-donkergrijze lichtmetalen velgen. Waardoor de Land Rovers, ondanks hun ruwe randje, er ontzettend stijlvol uitzien.

Nieuwe SUV niet de enige Land Rover in de film

Land Rover heeft ook bekend gemaakt dat de nieuwe SUV bijgestaan gaat worden in de film door een aantal klassiekers. Zo geven ze aan dat je Land Rover Series III in Jamaica zal gaan spotten. De Serie III Land Rovers werden geproduceerd van 1971 tot 1990. Daarnaast zal er ook een Range Rover Classic, de originele luxe SUV uit 1970 tot 1996, op het witte doek verschijnen.

In No Time To Die heeft Bond zijn actieve dienst verlaten en geniet hij van een rustig leven in Jamaica. Iedere man met een beetje gevoel voor James Bond kan al raden dat het rustige leventje weer snel gaat veranderen.

Land Rover Defender James Bond - 1
Foto: Yusuf Evli
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…