Maak kennis met deze hele dikke Porsche van Emory Motorsports

CREDITS: Emory Motorsports

Onze vrienden van Emory Motorsports zijn weer met iets heel diks op de proppen gekomen. Ze hebben namelijk een Porsche 356 C4S ‘outlaw’ gemaakt, wat een dikke machine is dit zeg! Een geniale man, genaamd Rod Emory, heeft van oude Porsches zijn levenswerk gemaakt. Hij verandert zo’n beetje alle Porsche 356 en 911’s naar wat hij ‘outlaw Porsches’ noemt. Daarnaast werkt hij af en toe aan een Porsche 904, 906 en 908. Benieuwd? Neem een kijkje hieronder en raak onder de indruk van Rod Emory zijn capaciteiten.

1964 Porsche 356 C4S Emory RS AWD Coupe

Deze Porsche heeft aan vermogen geen gebrek. De 2,4 liter motor levert maar liefst 200pk. Niet slecht voor dit lichte racemonster uit het verleden. De rolkooi is verwijderbaar in deze Porsche voor de mensen die graag op het randje leven.

Deze Outlaw is de eerste Porsche 356 C4S RS die Rod Emory heeft gemaakt. Tevens is het de eerste 356 met vierwielaandrijving! Dit is een epische auto, volgens Emory kan er onmogelijk nóg meer vermogen in een Porsche 356 worden gepropt als in deze! Benieuwd naar de foto’s? Ze zullen je niet teleurstellen!

Het interieur van de Porsche 356 C4S

Laten we beginnen met het interieur van deze Porsche 356 C4S. Veel strakker gaat het niet worden. Alles is helemaal custom en zo gemaakt dat hij helemaal uniek is.

Het exterieur

Het exterieur van deze Porsche 356 C4S is op zijn allerminst indrukwekkend te noemen. De grijze lak is een hele goede keuze geweest als je het aan ons vraagt. De kleur matcht heel erg goed met het groene interieur. Ook de zwarte velgen zijn super!