Dit Poolse bedrijf bouwt old school Land Rover Defenders op aanvraag!

CREDITS: Serwis

De Land Rover Defender, wie kent hem niet? Dit model van Land Rover is een begrip binnen de automotive-wereld. Hoewel er reeds een nieuwe Land Rover Defender is aangekondigd, blijven velen de voorkeur geven aan het klassieke model. Gelukkig kan dit Poolse bedrijf jou voorzien in die behoefte!

‘Nieuwe oude’ Land Rover Defender

Sinds 2016 rolt hij niet meer van de band. Maar omdat eigenlijk iedereen de oude versie van de Land Rover Defender velen malen mooier vindt dan het nieuwe model, hebben ze in Polen actie ondernomen. Daar is namelijk een heuse fabriek neergezet die het oude model van de Defender gaat bouwen. Top idee mannen!

Het Poolse bedrijf Serwis kon het niet aanzien, het verdwijnen van de Defender. Daarom zijn ze met de kennis die gedurende 25 jaar is vergaard en state of the art faciliteiten aan de gang gegaan.

Defender Factory, Dit Poolse bedrijf bouwt old school Land Rover Defenders op aanvraag!
Foto: Serwis

Defender Factory

Het project, genaamd ‘Defender Factory’ is van start gegaan. Hoe kunnen ze nou nog het oude model Defenders bouwen horen we je denken. Er is een onuitputtelijke voorraad aan reserve onderdelen van dit model beschikbaar! Het Poolse bedrijf fabriceert al onderstellen voor de Defender, en dat is maar goed ook. Doordat ze deze onderstellen al produceren kunnen ze orders gaan aannemen voor ‘custom‘ Defenders op aanvraag van de klanten!

De Poolse experts geven aan dat het chassis wat zij produceren een stuk sterker is dan het origineel. Dit komt omdat het een stuk dikker is en thermisch verzinkt.

Jij kan al een ‘nieuwe oude’ Defender bemachtigen voor een slordige 60k. Sparen maar!

Defender Factory, Dit Poolse bedrijf bouwt old school Land Rover Defenders op aanvraag!
Foto: Serwis

 

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…