Droomvakantie: dit prive-eiland kun je met 10 vrienden afhuren

CREDITS: Kanu Private Island

Ongeveer een kwartiertje van de kust van Placencia, Belize ligt het privé-eiland Kanu. Een eiland waar jij met tien vrienden kan overnachten en feesten zonder dat de buren komen klagen. Met in totaal vijf villa’s van 1000 vierkante meter heeft toch iedereen privacy, maar kan je ook zo even bij elkaar aankloppen. Dit eiland in de Caribische zee is in totaal ongeveer 2,5 hectare groot. Ideaal voor een vakantie met je beste vrienden.

Overnachten op een privé-eiland

Op een onbewoond eiland, maar dan wel in luxe stijl

Met plafonds van bamboe in de master bedroom en een badkamer met buitendouche wordt ervoor gezorgd dat je échte eiland vibes krijgt. Wanneer jij uit je bed rolt en de deuren van de slaapkamer openslaat, sta je zo op je eigen strandje. Met je slippertjes aan kan je dan zo naar de gedeelde woonkamer lopen, die zich midden op het eiland bevindt. In deze woonkamer heb je een super lange eettafel voor jou en al je vrienden.

privé eiland Kanu, Droomvakantie: dit prive-eiland kun je met 10 vrienden afhuren
Foto’s: Private Islands Inc.

Maar ook een grote bar en keuken waar je gebruik van kunt maken. Denk je “hallo” ik ga niet koken op vakantie, dan kan je er ook voor kiezen om elke dag drie maaltijden te laten bereiden door de chefkok van het eiland.

Deze gedeelde ruimte is volledig in de eiland vibes ingericht en grenst dan ook gelijk aan het zwembad. Nadat jij je helemaal hebt volgepropt bij het ontbijt kan je dus gelijk het zwembad in springen en gaan dobberen op je opblaaskrokodil.

Poolen of een duik nemen in de pool

Op het eiland zijn er ook nog allerlei activiteiten die je kan ondernemen. Zo is er een pooltafel, maar kan je ook gaan snorkelen in het op twee na grootste Barrier Reef, kajakken of suppen. Je kan zelfs een boottocht gaan maken met je eigen kapitein om zo de omgeving te ontdekken.

Heb je helemaal behoefte aan rust? Dan klim je toch op de massagetafel voor een heerlijke behandeling. Zo zie je maar: er is genoeg te doen op een privé-eiland, dus zet het eiland Kanu maar snel op je bucketlist.

Foto’s: Private Islands Inc.