Porsche’s Royal Falcon One is het superjacht van de toekomst

CREDITS: Camper & Nicholson

Bescheiden is het niet, maar daar gaat Porsche dan ook niet voor. Het nieuwste item in hun collectie is dan ook een ‘ruimteschip op het water’, volgens verkoper Hugo van Schaik. Met de Royal Falcon One introduceert de Duitse sportwagenfabrikant een uniek design voor op het water.

Royal Falcon One: Porsche’s nieuwste ruimteschip op het water

Het nieuwe jacht van Porsche is zo’n 41,14 meter lang en heeft aan ruimte en luxe geen gebrek. Zo telt de Royal Falcon One vier ‘gastenkamers’ en één extra luxe master suite. Naast deze vijf slaapkamers voor de reizigers heeft het nog plek hebben voor zeker tien crew-leden. Luxury to the max.

Luxe zowel binnen als buiten deze superjacht

Daarnaast heeft het jacht voldoende ruimte voor andere gelegenheden. Zowel binnen als buiten kun je genieten van verschillende ruimtes om te eten en te relaxen. Zo hebben ze nog een bar, lounge en jacuzzi aan de verschillende decks. Allemaal volgens de verkopers gemaakt van de beste materialen. En of je nu binnen of buiten zit, een mooi uitzicht is gegarandeerd met het brede raamwerk.

Zowel van binnen als buiten is veel aandacht besteed aan het ontwerp. Deze zou enigszins in lijn liggen met de Porsche 911. Liefhebbers zullen dit waterspeeltje dan ook zeker kunnen waarderen.

Oh, en de prijs van dit ruimteschip? Helaas is deze alleen op aanvraag te bemachtigen. We denken dat we ergens onderaan de wachtlijst komen te staan. Deze nieuwe futuristische superjacht is een leuke gadget voor de miljardairs onder ons. Check de mooie beelden hieronder:

royal falcon one, Porsche’s Royal Falcon One is het superjacht van de toekomst royal falcon one, Porsche’s Royal Falcon One is het superjacht van de toekomst royal falcon one, Porsche’s Royal Falcon One is het superjacht van de toekomst royal falcon one, Porsche’s Royal Falcon One is het superjacht van de toekomst royal falcon one, Porsche’s Royal Falcon One is het superjacht van de toekomst royal falcon one, Porsche’s Royal Falcon One is het superjacht van de toekomst royal falcon one, Porsche’s Royal Falcon One is het superjacht van de toekomst royal falcon one, Porsche’s Royal Falcon One is het superjacht van de toekomst