Nederlandse trots: Phathom 1 is het concept superjacht van je dromen

CREDITS: Phathom Studio

Er zijn unieke schepen en er zijn epische superjachten. Het Nederlandse bedrijf Phathom Studio is de voor de tweede categorie gegaan. De ontwerpers waren klaar met de klassieke lay-out van een jacht en hebben alles uit de kast getrokken om het bruutste concept jacht te ontwikkelen. Zo bestaat de suite van de eigenaar uit twee verdiepingen met een eigen zwembad. Wat wil je nog meer?

Phathom Studio lanceert het concept superjacht van je dromen

Om een uniek design te creëren hebben ze een ‘standaard’ jacht compleet uit elkaar gehaald en opnieuw in elkaar gezet. Waarbij ze vooral hebben gelet op het veranderen van de lay-out om zo de belangrijkste onderdelen te verbeteren. Er zijn muren verwijderd, plafonds opengebroken en ruimtes gecombineerd om een luxe loft-achtig gevoel te creëren.

Phathom Studio

Genoeg ruimte

De suite van de eigenaar is opgebouwd uit twee verdiepingen met een eigen lounge en enorme slaapkamer. Als je in deze kamer de deuren naar buiten opslaat sta jij op je eigen terras met ingebouwd zwembad. Niet verkeerd dus om de eigenaar te zijn van dit mooie bootje.

In de gemeenschappelijke ruimte vind je de gastenverblijven die verdeeld zijn over de gehele ruimte om zo voor wat meer privacy te zorgen. Ieder gastenverblijf is even groot gemaakt, het shotgunnen van de grootste kamer heeft in dit geval dus geen zin. Aan de achterkant op het main deck vind je nog een pool met een enorm terras waar jij met al je vrienden kunt genieten.

Perfecte combi tussen indoor en outdoor

Phathom Studio heeft ervoor gezorgd dat het interieur perfect aansluit bij het exterieur en dat er een connectie wordt gemaakt tussen de indoor en outdoorwereld. Er is dan ook veel gebruikgemaakt van glas en neutrale materialen zodat vanaf de buitenkant het interieur niet volledig de aandacht trekt. Doordat de kleuren zo goed op elkaar aansluiten zal het altijd een tijdloos jacht blijven.

Voor meer informatie over dit waanzinnige jacht kan je hier klikken.

Foto’s: Phathom Studio

LEES OOK
MANIFY Gift Guide: Father’s Day
Ja, ja. De dag waarop je jouw ouweheer in het zonnetje gaat zetten, komt er weer aan. En dan hebben we het natuurlijk over Vaderdag. Wat heeft-ie…
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…