Gooi je kerstboom niet weg, Lowlander maakt er bier van!

“Per jaar halen zo’n 2,5 miljoen echte bomen de kerstsfeer in huis. Het merendeel belandt na de jaarwisseling in de versnipperraar, langs de weg of in een vreugdevuur. Wij vonden een alternatief. In bier.” Onze aandacht heb je,Frederik Kampman, Chief Botanical Officer bij Lowlander Beer.

Lowlander Winter IPA

Vanaf 2 januari verzamelt de botanische brouwerij Lowlander kerstbomen in om vervolgens een bijzondere Winter IPA van te maken. De dennennaalden worden gebruikt bij het brouwproces en de rest van de boom zal gebruikt worden voor giftsets, kaas en rookmot voor de ‘Tree to Table’-editie van de Botanical Brewkitchen pop-up diners.

Brouw je boom om tot bier

Maar het tofste is natuurlijk dat je ‘je eigen’ kerstboom op kan drinken! Meld jezelf hier aan, zodat Lowlander je boom op kan komen halen. Je krijgt direct een flesje Winter IPA van eerder ingekochte sparren. In 2019 zullen alle Winter IPA’s van Lowlander gemaakt worden door ingezamelde kerstbomen. Dus als je een flesje koopt in de opvolgende weken, bestaat de kans dat je je eigen boom aan het opdrinken bent!

, Gooi je kerstboom niet weg, Lowlander maakt er bier van! , Gooi je kerstboom niet weg, Lowlander maakt er bier van!

LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…