Airbnb Finds: deze brute villa heeft alle sporten onder een dak

Minimaal één keer per jaar wil je als man helemaal los kunnen gaan, en geen situatie leent zich hier beter voor dan de eeuwenoude traditie genaamd ‘vriendenweekend’.  Een heel weekend lang mannen onder elkaar, slap ouwehoeren, en een koelkast vol bier binnen handbereik. Via Airbnb vonden wij deze reusachtige sportvilla die elk vriendenweekend naar een hoger niveau tilt.

Je vindt hier namelijk niet alleen de koelkast voor de koude biertjes, maar ook voetbal-, basketbal- en volleybalvelden, een ping pong tafel voor pro’s én een golfbaan. Dit is slechts het topje van de ijsberg, deze villa is namelijk een echt sportwalhalla maar laat ook de zonaanbidders en cocktailshakers niets te wensen over.

sportvilla, Airbnb Finds: deze brute villa heeft alle sporten onder een dak

Van zoutwaterbad tot vuurkorf

Je vindt de sportvilla in Scottsdale, een stad in de Amerikaanse staat Arizona waar onlangs een 1 miljoen dollar kostende renovatie van deze monsterwoning heeft plaatsgevonden. Het doel van deze renovatie was het creëren van een uniek pronkstuk, en dat is wat ons betreft goed gelukt – we vinden het dan ook lastig om te beslissen wat ons favoriete onderdeel is.

Voor de hand liggen natuurlijk de sportvelden, maar je hebt hier ook een zoutwaterzwembad, een grote vuurkorf voor urenlange kampvuuravonden én een barbecue pal naast de 18-persoons dinertafel. Dit is waarschijnlijk de enige plek waar je al je vrienden op dezelfde plek ziet, want gedurende de dag zal iedereen verspreidt zijn over de 1,5(!) hectare grond die deze villa rijk is. Zelfs de hardloopliefhebbers komen hier dus aan hun trekken.

sportvilla, Airbnb Finds: deze brute villa heeft alle sporten onder een dak

De ultieme mancave

Laten we het ook even over de binnenkant hebben. Hier kun je namelijk naar hartenlust pokeren aan de pokertafel, air hockeyen en tafelvoetballen in de man cave die in een huis als deze natuurlijk niet kan ontbreken. In diezelfde ruimte staat ook een enorme bank voor een grote televisie en een ruime bar waar jullie kunnen experimenteren met cocktails en mixdrankjes. Die televisie zul je tijdens een ontdekkingstocht in deze sportvilla trouwens op meerdere plekken tegenkomen, evenals de bar en grote bank.

Laten we duidelijk zijn: aan faciliteiten geen gebrek! Douchen doe je hier trouwens in één van de 5 badkamers, maar na een potje voetbal kun je natuurlijk ook gewoon het zwembad inspringen.

We vergeten bijna een ander groot pluspunt van deze woning te delen, en dat is het uitzicht. Vanuit de woning zie je namelijk de bergen en het landschap van Arizona. Wil jij net als meerdere topsporters en beroemdheden overnachten in deze droomvilla? Dat kan! Per nacht betaal je hier €1880. Als je 14 vrienden weet mee te krijgen kost het je slechts €123 per persoon, en laten we eerlijk zijn: zo moeilijk zal dat niet zijn.

Meer info