Tips om jouw kissing skills te upgraden

Waarschijnlijk heb je je geen zorgen meer gemaakt om jouw kissing skills sinds de middelbare school. En wellicht zit je helemaal niet op ’tips om een beter te zoenen’ te wachten. Maar er zijn een aantal technieken waarmee je haar helemaal gek maakt. En die willen we toch graag delen met je.

Buiten dat goed kunnen zoenen je eigen leven verbetert, is het voor veel mensen een big deal. Heel veel vrouwen vinden de intimiteit van zoenen gewoon belangrijk, dus des te beter als jij laat zien hoe goed je bent. Score! Uit onderzoek blijkt ook dat stellen die weinig zoenen, of slecht zoenen, sneller uit elkaar gaan dan andere stellen. En zeg nu eerlijk, als je ooit een echt goede tongzoen hebt gehad weet je wel dat het heus belangrijk is voor een relatie.

Bekken, tongtennissen, lappen,…

1. Zoen vaker

Alle wetenschappelijke onderzoeken waren het erover eens: hoe vaker je zoent, hoe beter het wordt. Naast dat je meisje het waarschijnlijk leuk vindt vaker gezoend te worden, heeft het ook nog eens een hoop gezondheidsvoordelen. Zo blijkt dat mannen die hun vrouw ’s ochtends voor het werk zoenen langer leven, minder vaak in auto-ongelukken terecht komen en zelfs over het algemeen een hoger salaris hebben.

2. Gebruik je tanden

Als je zoent, doe het dan goed. Ga er vol voor en wees niet bang een beetje tong of tanden te gebruiken. Ja, je mag in haar lip bijten. Het doel is wel haar te pleasen en niet om haar pijn te doen, bijt dus zachtjes en sensueel in haar onderlip. Onderzoek wijst uit dat zowel mannen als vrouwen graag een beetje bijten tijdens het zoenen: dit maakt het spannender en verhoogt simpelweg de sex drive. 

3. Kus haar nek

Sensueler wordt het bijna niet: kus haar in haar nek. Een hele simpele turn-on en bijna alle vrouwen houden er van. Begin op haar mond, kus haar zoals je normaal zou doen, kus daarna haar wang en kaaklijn om vervolgens in haar nek te eindigen.

zoentips, Tips om jouw kissing skills te upgraden4. Gebruik je handen

Om het zoenen een echte beleving voor beide te maken gebruik je je hele lichaam. Sla ze om haar heen, streel haar haar, rug en billen en druk haar tegen je aan.

5. Let op je hoofd

Niks is onaantrekkelijker dan de classic head bump, waarbij jullie per ongeluk dezelfde kant op draaien en keihard op elkaars hoofd botsen. Natuurlijk is het kwestie van timing en inschatten welke kant zij op gaat, maar om je te helpen hebben we een klein trucje. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat twee van de drie mensen hun hoofd naar rechts draaien, als jij dat dan ook doet, kan er weinig mis gaan.

6. Drink meer

Excuse me? Ja echt, de laatste tip is om simpelweg meer te drinken. Wanneer je iets drinkt met je lief, verloopt het zoenen duidelijk soepeler, minder stuntelig en genieten jullie er beide meer van. Het geeft gewoon een goed gevoel. En een biertje of wijntje ook, dus wij zeggen: gouden combi!

zoentips, Tips om jouw kissing skills te upgraden