‘I Am Zlatan’ – The beast Zlatan Ibrahimovic krijgt een eigen film

CREDITS: Bigstock

De meest spraakmakende speler van de wereld, Zlatan Ibrahimovic, krijgt zijn eigen biografische verfilming. In de herfst van 2021 wordt zijn film gereleased. Ze zijn al begonnen met filmen in Zweden. De 39-jarige superster verschijnt dus naast het voetbalveld ook op het witte doek. Milan News heeft aangegeven dat het Italiaanse filmproductiebedrijf Lucky Red de distributie van de film zal regelen. Dat de film komt is al zeker, op IMDb staat de film namelijk ook al aangekondigd.

De spraakmakende Zlatan Ibrahimovic krijgt een brute film

Zlatan Ibrahimovic is een extravagant figuur en de spits spreekt vaak vol lof over zichzelf. Is hij nu arrogant of gewoon zelfverzekerd? Het lijkt erop dat niemand het iets uitmaakt, want hij blijf immens populair.

Het is heerlijk om naar hem te kijken. Met zijn 39 jaar had niemand verwacht dat hij nu nog op het hoogste podium te bewonderen is. Toch verbaast hij ook dit jaar weer iedereen in het shirt van AC Milan. The beast Zlatan heeft bij de beste voetbalclubs ter wereld gespeeld, maar hij komt van ver. Perfect voer voor een film dus.

Zlatan Ibrahimovic
Foto: Bigstock

Zijn verhaal zal in de herfst van 2021 verteld worden

De biografische film zal gebaseerd worden op zijn boek ‘I Am Zlatan’. Als kind in Zweden leefde hij in armoede, maar het is toch gelukt om professioneel voetballer te worden. Een documentaire bestaat al, maar een film geeft toch net een extra touch. Er zijn twee acteurs die de rol als Zlatan hebben. Het ene personage speelt de 11-jarige versie en de ander de 17 tot 23-jarige versie.

Zlatan heeft geholpen bij het schrijven van het script van de film. Het is geschreven in samenwerking met Jakob Beckman en David Lagercrantz. David heeft ook meegeholpen met het schrijven van het boek ‘Ik, Zlatan’.

Zlatan is nog lang niet uitgespeeld

Zlatan geeft het zelf al aan: ”Ik ben zoals rode wijn. It get’s better by age.”  Hij is nog lang niet uitgespeeld op de velden. Zlatan is een hedendaagse mythe die op dit moment in Italië zijn hoogste toewijding ooit heeft gevonden. De film kan alleen maar geweldig worden met een karakter zoals Zlatan Ibrahimovic. Nog even wachten tot het zover is, maar we kijken er naar uit!

Check hieronder in ieder geval zijn hoogtepunten bij clubs zoals Malmö FF, Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain en LA Galaxy. Een aardig rijtje als je het ons vraagt.