Zelfontwikkelingsboeken die een man gelezen moet hebben

CREDITS: Priscilla Du Preez

Wil je rijk worden? Of vind je het belangrijker om succesvol door het leven te gaan? Wat betekent geluk voor jou? Draait het echt om geld, of zijn het de kleine dingen waar je blij van wordt? Bij het lezen van een aantal zelfontwikkelingsboeken krijg je antwoord op al deze vragen.

Deze zelfontwikkelingsboeken helpen je om te groeien

Het lezen van zelfontwikkelingsboeken begint steeds meer populairder én belangrijker te worden. Iedere dag leer je op persoonlijk gebied, maar door zelfontwikkelingsboeken kan je jouw focus weerleggen. Het zal je helpen om positief in het leven te staan, waardoor je nieuwe doelen kan stellen. Bovendien helpt lezen je om sociaal beter te functioneren. En je hebt toch niks te doen, waar wacht je op?

Boeken lezen
Foto: SplitShere

Master Your Mindset

Dit boek van Michael Pilarczyk gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. De combinatie maakt het boek dan ook heel uniek. Top om je zelfontwikkeling een boost te geven.

Master Your Mindset €21,95

Invictus Library: Think and Grow Ritch

Een van de bestverkochte boeken gaat over je eigen ontwikkeling en succes. En ja, ook dit boek is van Michael Pilarczyk. Dit keer wel met een Nederlandse bewerking door Napoleon Hill. Het boek neemt je mee in de strategie die superveel  mensen rijker heeft gemaakt, maar de schrijver laat vooral zien wat de formule is voor een succesvol leven. Tenminste, in zijn ogen.

Invictus Library: Think and Grow Ritch €21,90

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Nog een andere zelfontwikkelingsboek is de bestseller van Haemin Sunim, Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt, móét in dit lijstje staan). 

Dit is een handboek voor mindfulness. De schrijver bespreekt de kracht van kalmte en hij geeft advies over hoe je rustiger aan kan doen. Want als jij rustig bent, dan is je leven rustig. Perfect voor als je even een pauze wil nemen van het drukke kantoorwerk.

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt €15,99

fashionboeken
Foto: Blaz Photo

The Subtle Art of Not Giving a F*ck

Eerlijk is eerlijk, we horen vijf keer per dag dat positief blijven ons leidt tot geluk. Soms is het lastiger om positief te kijken naar een bepaalde gebeurtenis. Mark Manson legt uit hoe je om kan gaan met een ‘kutsituatie’.)

Als je alles en iedereen tevreden wil houden, dan is dit zéker een aanrader.

The Subtle Art of Not Giving a F*ck €12,99

Ikigai: Het Japanse geheim voor een lang, gelukkig en gezond leven

Wil je lang en gelukkig leven? Met de nadruk op lang? Dan is dit boek iets voor jou.

Ikigai geeft antwoord op de vraag hoe het mogelijk is om gelukkig te zijn met simpele dingen. Het verhaal speelt zich af in Japan en geeft je een beeld over hoe de bevolking zo oud en gelukkig kan zijn.

Ikigai €15,99 

Oké, dit zijn maar vijf voorbeelden, dus dat is nog géén 0,1% van alle zelfontwikkelingsboeken die er zijn. Het voordeel van deze boeken is dat ze praktisch zijn. De voorbeelden die deze schrijvers aanhalen kan je direct toepassen in je dagelijkse leven. Check hier nog duizenden andere zelfontwikkelingsboeken.

zelfontwikkelingsboeken
Foto: Mert Kahveci