Wanneer mannen onverklaarbaar sexy zijn, volgens vrouwen

Wat maakt de man nou eigenlijk ongelofelijk, onverklaarbaar sexy? Althans volgens vrouwen? Daar zullen de meningen over verdeeld zijn, maar het grote gros is het eens met de volgende stellingen:

Mannen zijn onverklaarbaar sexy als…

1. Sexy and and they know it – LMFAO

Dat sexy hoeft niet eens per se à la Ryan Reynolds, maar dat gedeelte van ‘they know it’, dat is waar het omgaat. Zelfverzekerdheid, dat siert de man.

2. Een pak dragen

Maakt niet uit wanneer. Als het maar een pak (tips) is. Punt.

3. Als ze hun stropdas quasi nonchalant wat losser doen

Voer de move vooral uit op een nonchalante manier uit. Succes gegarandeerd.

4. Opgestroopte mouwen

De mouwen een stukje opgestroopt, dat is wat vrouwen sexy vinden. Daar waar mannen nog een keer omkijken naar een nét iets te diep decolleté of een vrouw met een bril, zit een man met een opgestroopte mouw al goed.

5. Sportoutfit

Als we toch bezig zijn met kleding, laten we dan nog even vrolijk doorgaan. Niemand weet precies wat het is, maar dat voebaltenue (of welke sportoutfit dan ook) maakt vrouwenharten harder kloppen.

6. Rood, de kleur van haar lippen

Rights: Menssuit

De laatste op het gebied van kleding. Rood is een kleur die niet alleen bij stieren en mannen wat losmaakt, ook bij vrouwen doet rood het goed. Rood is de kleur van de liefde en wordt gerelateerd aan seks. Bewezen en wel.

7. Als ze galant zijn.

En dan vooral als het op dat moment niet eens per se nodig is. Niet alle rekeningen hoeven betaald te worden, niet alle stoelen naar achter geschoven en jassen aangenomen, maar.. Dat onverwachte galante momentje zoals het openhouden van de metrodeur. Oók dat maakt de man onverklaarbaar sexy.

8. Hond aan het lijntje

Zelfs wetenschappelijk bewezen. Mannen met een hond scoren drie keer zoveel nummers als dezelfde mannen zonder hond. Het hebben van een hond laat zien dat je gevoel hebt én verantwoordelijkheid. Niet zo’n dierenfan? Huur/leen er gewoon één voor als ze langs komt. Problem solved.

9. Als ze niet te schijterig zijn om kekke dansjes te doen

Beetje humor, beetje losjes. Vrouwen houden ervan.

10. De lage, zwoele stem

John Mayer, George Clooney. “Nespresso, what else?” Het is niet alleen de look, maar ook zijn stem wat deze heren zo sexy maakt. Een lage stem maakt iets los bij vrouwen en ook dat is wetenschappelijk bewezen. Dus dan is het waar.

11. Beetje sloom

Geintje? Nee. Nog een onderzoek erin gooien dan maar. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen het sexy vinden als je langzaam beweegt en praat. Hartslag laag, niet te enthousiast maar gewoon gecontroleerd en vloeiend.

12. Spieren

Ja, toch wel. Werk aan de winkel. Een V-shaped lichaam is het lichaam waartoe vrouwen zich het meest aangetrokken voelen. Spiermassa in het ovenlichaam en een smallere, slanke taille. Wordt allemaal gelinkt in het vrouwelijke brein aan testosteron, een goede gezondheid en dominantie. Goede voornemens voor het nieuwe jaar alvast gemaakt?

13. Kaken aanspannen

Een brede kaaklijn is sexy, maar niet iedereen is daar mee gezegend. Toch kun je hem wat breder laten lijken door je kaken aan te spannen. Very hot! Door onze vrouwelijke collega’s van Upcoming bevestigd!

14. Lees Manify!

Want mannen die Manify lezen zijn nou eenmaal sexy.