Ongemakkelijke seksmomenten die we liever niet hadden meegemaakt

CREDITS: Bigstock

Of je nu chronisch single bent of een heilige maagd Maria die al jaren een relatie heeft, we kennen de volgende situaties allemaal. Je bent enthousiast AF om down and dirty te gaan en je innerlijke Channing Tatum naar boven te halen. En op het moment suprême gaat het toch anders gepland. Toch doe je alsof er niets is gebeurd. Je hoort geluiden die je normaal alleen op privémomenten hoort en je hebt kramp op het meest ongunstige moment.

Ongemakkelijke momenten tijdens seks

Dus wat doe je? Precies, gewoon doorgaan waarmee je bezig was. Relax, het is maar seks. Want laten we eerlijk zijn, deze awkward momenten kent elke man en vrouw maar al te goed. En wij zetten deze memorabele momenten tijdens je ménage à deux even voor je op een rijte.

porno
Foto: Bigstock

Onverwachte geluiden

Dit hebben ze je niet verteld tijdens seksuele voorlichting vroeger. Maar tijdens de seks kunnen er gassen ontsnappen uit je vriendins poes a.k.a. de Queef. Al dat stoten duwt lucht in de vagina. En er is maar één manier voor de lucht om er uit te komen. Het klinkt misschien een beetje gek, maar het is letterlijk lucht. Dus don’t sweat it. En echte scheten? Ja, die kunnen ook gebeuren. Niemand wil dat dit gebeurt tijdens de seks. Alleen als je ontspannen bent of als je druk op je buik hebt, kan het wel eens gebeuren.

Het verkeerde gat

Ja, deze kent elke man. Dit is het moment dat je ‘m “per ongeluk” in het verkeerde gat steekt. Als je het een keer via de achterdeur wilt proberen, vraag het dan gewoon. Hier is namelijk enige voorbereiding voor nodig. En natuurlijk de goedkeuring van je chick.

Explosie

Seks kan nogal sticky zijn. Dat hoeft niet per se iets slechts te betekenen. Maar het is minder geweldig als er dingen komen (no punt intended) op plekken waar je ze eigenlijk liever niet wil plaatsen. Zoals in je haar of ogen. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, maar je kan het ook voorkomen door zo nu en dan even te communiceren. Ahem.

Je tools werken niet mee

Soms wil je hart wel meewerken, maar je gereedschap niet. Of het nu één slappe bedoeling is of de droogte van een Sahara. Niets is zo vervelend als je iets wilt, maar het niet lukt. Het beste dat je kan doen is om het even rustig op te bouwen. Dus misschien is wat meer voorspel nodig of wat glijmiddel om de boel even te helpen.

momenten, Ongemakkelijke seksmomenten die we liever niet hadden meegemaakt

Als je toeschouwers hebt

Dit is misschien wel de schattigste in de lijst, maar kan nog steeds ongemakkelijk AF zijn. We hebben het natuurlijk over het moment je jouw trukendoos tevoorschijn en beseft dat er ogen op je zijn gericht. Je kijkt naar rechts en ziet je hond naar je kijken. Dit kan nogal het gevoel geven dat je in de gaten wordt gehouden. Maar hey, stoort dit je niet? Dan moet je gewoon doorgaan. Het kunnen ook ogen van mensen zijn natuurlijk…

Een behaarde bedoeling

Nee, dit gaat niet weer over je huisdier. Maar iets anders wat misschien wel net zoveel haar heeft. Veel mensen hebben tijdens bepaalde seizoenen het welbekende wintervachtje. Dit is natuurlijk geen drama, totdat je down under wil gaan. En al helemaal als je een haar voelt kriebelen achter in je keel. Hopelijk kan je de haar nog op tijd uit je mond vissen en anders wordt het slikken. Je huid hoeft natuurlijk niet zo glad als babybilletjes te zijn, maar een regelmatige scheerbeurt wordt gewaardeerd. Tenzij je het natuurlijk opwindend vindt!

Kramp

Je zit er helemaal in (snap je ‘m) en je bezorgt jouw vriendin of scharrel de tijd van haar leven. Je bent volledig in control en merkt aan alles dat ze geniet. Totdat je ineens kramp krijgt in je been, dus ga je als een gek je spieren masseren. Of soms voelt het standje te goed aan. Dan ben je bang dat zelfs de kleinste aanpassing de magie kan bederven.

Nieuw standje

We willen allemaal ons seksleven spicy houden. En één van de beste manieren om dit te doen is door nieuwe standjes uit te proberen. Maar laten we eerlijk zijn; sommige standjes gaan niet zo soepel als je wil. Er zijn standjes die bijna alleen voor de gymnast met een gouden medaille zijn bestemd. Maar proberen kan absoluut geen kwaad. Als je het wilt wagen en het totaal mislukt. Geen probleem. At least you tried.

dirty talk- momenten
Foto: Bigstock