Dingen die je als man niet moet doen tijdens de sex

CREDITS: Screenshot Wolf of Wall Street | Paramount Pictures

Een goede pot seks hangt af van een aantal factoren: voorspel, de juiste sfeer verzetten en natuurlijk the Big O. Dat laatste is trouwens een orgasme. Toch worden er regelmatig dingen gedaan, vooral door de man, die volgens vrouwen echt not donezijn. Daarom hebben wij – Mellowed, het radicale broertje van Manify – een lijst gemaakt met vijf dingen die je als man NIET moet doen tijdens de seks. Het zijn namelijk moeilijk harde afknappers.

Dit moet je NIET doen tijdens de sex

Niet ‘helpen’

Een man mag het gezicht van een vrouw alleen aanraken wanneer het gentle is. Strelen en aaien mag dus, maar anders blijf je er gewoon met je tengels vanaf. Ook wanneer je vriendin je oraal wil bevredigen, duw je haar hoofd dus niet nog verder naar beneden. Grote kans dat ze al zoveel mogelijk haar best doet, probeer haar daarom niet te ‘helpen’.

, Dingen die je als man niet moet doen tijdens de sex
Foto: Bigstock

Niet beffen

Net zoals een man ervan houdt om een BJ te krijgen, houdt een vrouw ervan om daar beneden geliefd te worden. Het is dan ook een ongeschreven regel dat je de favour teruggeeft. Voorspel zonder orale seks kun je geen voorspel noemen.

Outfit negeren

De meeste vrouwen besteden veel tijd en geld aan het uitzoeken van een sexy setje lingerie. Dit weet jij ook, want jij bent degen die buiten stond te wachten bij de lingeriewinkel. Gaan de kleren uit en heeft ze iets sexy’s aan, zeg er dan wat van. Vrouwen gaan heel lekker op complimenten, want dit geeft haar zelfvertrouwen en is voor de man een kleine moeite.

Slechte dirty talk

Gents, even jullie aandacht. Wanneer je besluit om tijdens de seks dirty talk gaat gebruiken, bedenk dan eerst wat je wilt gaan zeggen. Begin geen onsamenhangende zinnen bij elkaar te stotteren, want dan wordt ze nog droger dan de Sahara. Just sayin’.

Meteen gaan slapen

Misschien is het een mannending om meteen in slaap te vallen na de seks en dat is eigenlijk best erg. Helemaal erg is het feit dat jij waarschijnlijk bent klaargekomen en zij niet. Het is helemaal geen big deal dat jij eerder klaarkomt dan de vrouw, maar zorg dan dat je het later afmaakt met je handen. Of je gaat voor ronde 2. Kunnen jullie daarna allebei lekker gaan slapen.

, Dingen die je als man niet moet doen tijdens de sex
Foto: Bigstock