De meest sexy sporten voor mannen volgens vrouwen

Jezelf in het zweet werken werpt zijn vruchten af bij de vrouwtjes, want niets is aantrekkelijker dan sportende mannen. Voor de paardrijdende mannen helaas slecht nieuws, dit valt zeer zeker niet in het rijtje aantrekkelijk. Er zijn een aantal andere sporten waar de dames het wél warm van krijgen. De meest sexy sporten voor mannen lees je hiero.

Eigenlijk is het voor vrouwen al snel goed, zolang jij jezelf 100% inzet voor een sport. Het liefst na het sporten jezelf even afkoelen met je waterflesje en de vrouwen vinden het fantastisch. Er zijn een paar sporten voor mannen die hoog in het vaandel staan en waar je (gemiddeld) dus flinke punten mee binnenharkt.

de-meest-sexy-sporten-voor-mannen-5

Dit zijn de meest sexy sporten voor mannen

Dansen

Een man die kan dansen wint al snel de harten van velen vrouwen. Vooral mannen die een paar hiphop of streetdance moves uit de kast toveren, zijn goed bezig. Ga zo door. Voor de salsa-dansers ook goed nieuws, want een man met losse heupjes vinden dames ook erg impressive. De Magic Mike’s onder ons weten prima dat alle hartjes in de ruimte sneller gaan kloppen zodra ze de dansvloer op glijden. Als mannen iets te graag willen laten zien hoe goed ze kunnen dansen, wordt dit niet altijd gewaardeerd. Er zullen vast vrouwen zijn die het fantastisch vinden, maar mannen die rondhuppelen tijdens hun balletles worden meestal ook niet als aantrekkelijk beschouwd.

de-meest-sexy-sporten-voor-mannen-1

Boxen

Mannen die een paar raken klappen kunnen uitdelen binnen de ring, vinden vrouwen ook zeker niet mis. Een man die zichzelf goed kan verdedigen is ook in staat om zijn vriendin te beschermen buiten de ring. Minder aantrekkelijk zijn de scheve neus en bloedlip, nadat je zelf een paar tikken hebt geïncasseerd. Een paar schrammetjes of blauwe plekken zijn echter prima acceptabel volgens de dames.

de-meest-sexy-sporten-voor-mannen-2

Surfen

Zodra een man de fase van klungelen tussen de golven voorbij is, wordt het interessant. Op het moment dat jij zelfverzekerd met je board richting de zee rent en enkele minuten later een goede golf scoort, heb jij ook de dames in je zak. Een vrouw kan er niet omheen dat dit er gewoon ongelooflijk sexy uitziet. Vrouwen hebben wel een zwak voor natte haren, een gespierd bovenlijf en een paar toffe handgebaren. Eigenlijk kunnen we elke boardsport hieronder plaatsen, want ook snowboarden en skateboarden vallen zeker wel onder de meest sexy sporten voor mannen.

de-meest-sexy-sporten-voor-mannen-3

Motorsport

Ondanks dat niet in elke vrouw liefde schuilt voor auto’s of motoren, kunnen ze er niet omheen. Mooie mannen op een mooie motor zijn altijd leuk om te zien. Nog leuker als ze zelf een ritje achterop mogen ervaren. Het maakt niet uit of het om formule 1 gaat of motorcross, mannen die het gevaar durven op te zoeken zijn nou eenmaal sexy. Gewoon niet bang zijn!

de-meest-sexy-sporten-voor-mannen-4

Skydiven

Voor de echte daredevils is het goed om te weten dat vrouwen de avonturier wel zien zitten. Niet omdat vrouwen niks van mannen begrijpen en ze graag te pletter zien vallen, maar omdat het gewoon tof is dat een man dit durft. Eigenlijk kunnen we concluderen dat vrouwen van mannen houden die het gevaar durven op te zoeken. Living on the edge, toch heren?

de-meest-sexy-sporten-voor-mannen