10 dingen die elke man doet als hij alleen thuis is

CREDITS: Mad Reddit Tattoo

Alleen thuis zijn. Wie houdt er nou niet van? Het geeft je ongekende vrijheid omdat je met niemand rekening hoeft te houden. Of je nou ongegeneerd in je onderbroek met een zak chips op de bank wil hangen, of als een echte rebel overal de lampen aan kunt laten zonder gezeur. Het is gewoon lekker. Vroeger was de eerste gedachte: Huisfeestje!” als iedereen uit huis was. Maar nu is dat veranderd in het verlangen naar rust en zaligheid. Heerlijk.

Dingen die elke man doet als hij alleen thuis is

Deze vrijheid zorgt ervoor dat wij mannen rare trekjes hebben ontwikkeld in een leeg huis. Nouja, raar? Het is gewoon lekker. Daarom hebben we een aantal dingen op een rijtje gezet die voor iedere man herkenbaar is als hij alleen thuis is.

smart home

1. Poepen met de deur open

Een gevoel dat moeilijk te evenaren valt. Je hebt letterlijk schijt en pompt de pot vol terwijl de deur wagenwijd open staat. Een machtig gevoel als je het rijk alleen hebt.

2. Masturberen

Geen zorgen of iemand de kamer binnenstormt. Geluid flink aan, en gaan met die banaan. Meer uitleg is niet nodig.

3. Met de boys

Je meisje slaat de deur achter haar dicht. Je sprint naar je Playstation en weet niet hoe snel je de party van je maten moet joinen. Even in alle rust een flink potje gamen. Heerlijk.

Alleen thuis
Foto: Fábio Silva

4. Onderbroeken dag

Je hoeft geen nette kleding aan, je hoeft eigenlijk helemaal geen kleding aan. Er is toch niemand die naar je kijkt. Een onderbroek is genoeg. Plof op de bank en zet je favoriete Netflix-serie aan, daar hoef je voorlopig niet meer weg.

5. Vette hap bestellen

Je kan niet alleen thuis zijn en geen shoarma, pizza, patat of andere vette hap bestellen. Je eenzame houseparty is dan gewoon niet compleet. Doen dus. Toch niemand die het ziet.

6. Pilsje onder de douche

Het feit dat je gaat douchen als je alleen thuis bent is al heel wat. Daarom kun je jezelf het beste meteen belonen en een pintje meenemen voor onder de douche. Dubbel genieten.

7. Stembanden trainen

Niemand hoort je toch. Hét moment om je stembanden te trainen en schaamteloos mee te blèren op hits van Katy Perry of Lady Gaga. En als ze het vragen? Ontkennen natuurlijk.

Alleen thuis
Foto: Cottonbro

8. Ninja spelen

Als er iets op de grond ligt pak je het natuurlijk niet met je handen op, je bent tenslotte een ninja. Daarom doe je zo veel mogelijk met je voeten, kasjes dicht, deuren open, sokken oprapen en ga zo maar door.

9. Praten met huisdieren

Je zet het meest rare stemmetje op en begint een verhaal te lullen tegen je dierenvriend. Je weet zelf ook dat ze nooit terug gaan praten, maar dat maakt niet uit. Je verzint zelf wel antwoorden. En het is zelfs bewezen dat mensen die tegen hun huisdieren praten slim zijn. Win-win.

10. Dames kijken

Deze stap is misschien de aanleiding tot stap 2. Maar mannen blijven mannen. Een mooie dame is altijd opwindend. En nu toch niemand kijkt, kun je met volle teugen genieten. We helpen je alvast een ‘handje’:

alleen, 10 dingen die elke man doet als hij alleen thuis is
Foto: Samuele Giglio