Inspirerende quotes van succesvolle mannen voor extra motivatie

CREDITS: Bigstock

Het leven zit vol hoogte- en dieptepunten. Soms heb je een duwtje in de juiste richting nodig. En wie kan er nou beter voor dat duwtje zorgen dan succesvolle mensen. We hebben negen inspirerende quotes op een rijtje gezet die je extra motivatie geven. Of je nu een carrièreswitch wil maken of eindelijk je crush mee uit wil vragen. Met deze quotes in je achterhoofd houd niks meer je tegen.

Inspirerende quotes om jou extreem gemotiveerd te houden

Nelson Mandela

“It always seems impossible until it’s done”

Nelson Mandela is misschien wel een van de invloedrijkste mannen geweest in de geschiedenis van Zuid-Afrika. Hij was het icoon voor vrede, verzending en de afschaffing van de apartheid. Na 27 jaar gevangenschap werd hij de eerste democratisch verkozen president van Zuid-Afrika. Als hij dat allemaal heeft kunnen bereiken kun jij nooit meer zeggen dat iets niet mogelijk is.

Michael Phelps

“You can’t put a limit on anything. The more you dream, the farther you get” 

Tijdens de Olympische spelen in Athene, Beijing, Londen en Rio heeft Michael Phelps 28 medailles gewonnen. 23 gouden, drie zilveren en twee bronzen. Hij is de enige in de wereld die als Olympische atleet zoveel medailles heeft gewonnen. Ze zeggen wel eens dat de Sky the limit is, maar Michael heeft bewezen dat er helemaal geen limit is. Je moet gewoon doen.

inspireerde quotes
Foto: Bigstock

Steve Jobs

“The ones who were successful loved what they did, so they could persevere when it got really tough” 

Apple is een bedrijf dat gezien wordt als een dictaat voor de evolutie van moderne Technologie. Je zou maar het geniale brein achter dit bedrijf zijn. Steve Jobs was een uitvinder, ontwerper en ondernemer die het bedrijf mede heeft opgericht vanuit zijn garage! Als een college drop-out bewijst hij maar weer dat alles mogelijk is zolang je maar ergens passie voor hebt.

Kanye West

“Succes is the best revenge”

Wat kan Kanye West eigenlijk niet? Hij is rapper, producer, fashion designer, toekomstdenker en als kerst op de taart is hij zijn eigen kerk gestart. Niets is onmogelijk voor hem, zoals hij zelf zegt is hij een 21ste eeuw fenomeen. Hij is een echt voorbeeld waar het gaat om lekker jezelf te blijven en je eigen ding te blijven doen. Geloven mensen je niet? Dan is succes de beste wraak.

Albert Einstein

 “Try to become not a man of success, but try rather to become a man of value”

Albert Einstein was de man die de relativiteitstheorie ontwikkelde. Hij wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke wetenschappers van de 20ste eeuw. Hij was een eigenaardige man die precies deed wat hij zelf wilde. Zo weigerde hij het aanbod om president van Israel te worden en weigerde hij operatie te ondergaan. Hij vond het tasteless om het leven kunstmatig te verlengen. “I have done my share, it is time to go. I will do it elegantly.” Je moet proberen het juiste te doen en weten wanneer het goed is geweest.

 

Paul Walker

“Remember that no matter how cool you think you may be, you’re not cool enough to look down an anyone… ever”

Paul Walker stond bekend om zijn rollen in Varsity Blues en Fast and the Furious. Zijn leven kwam helaas vroegtijdig ten einde, door een auto ongeluk in 2013. Naast zijn acteerwerk richtte hij een goed doel op genaamd Reach Out Worldwide. Hij werd vaak geprezen om zijn liefdadigheidswerk. Het maakt dus niet uit hoeveel succes je hebt, het gaat erom hoe je met de mensen om je heen omgaat.

Cristiano Ronaldo

“I’ve never tried to hide the fact that it is my intention to become the best” 

Manchester United betaalde meer dan 12 miljoen pond om de toen nog 16 jarige Portugese voetballer te ondertekenen. Een recordbedrag voor een speler van die leeftijd. Op vroege leeftijd was het dus al duidelijk dat Cristiano Ronaldo grootste dingen zou bereiken, zelf is hij daar ook nooit bescheiden over geweest. Soms moet je lekker egoïstisch zijn en je succes achterna gaan.

 

Walt Disney

 “All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them”

Walt Disney is de man verantwoordelijk voor de vele mooie jeugdmomenten van iedereen. Hij creëerde de legendarische Mickey Mouse, Disney land en Disney World. Stiekem worden we hier nog steeds allemaal enthousiast van. Maar ook Disney heeft gestruggled voor dat het een echt succes werd. Disney heeft zelfs een keer voor faillissement moeten vragen. De weg naar succes is geen rechte lijn, maar als je blijft proberen en doorgaat kom je er wel.

Michael Jordan

 “I can accept failure, everybody fails at something. But I can’t accept not trying”

Met zijn fantastische carrière al basketballer won Michael Jordan zes NBA Championships met de Chicago Bulls en ontving hij de Most Valuable Player Award vijf keer. Naast basketballer is deze lange man ook nog een acteur en zakenman en heeft hij zelfs een carrière in baseball gehad. Een van de meest inspirerende quotes voor ons en het is Jordan’s motto: niets is onmogelijk.