Gekkenhuis: influencers faken dat ze in een privevliegtuig zitten

CREDITS: Kevin Wolf

Je kent het wel, je scrolt door je Instagram feed en ziet alle influencers op de mooiste locaties. Natuurlijk is het leuk om een kijkje te nemen in het leven van al deze schoonheden. Toch weet je dat niet alles echt is. Als je naar de film gaat weet je toch ook dat het allemaal in scène is gezet. Nou spijtig genoeg blijkt dit ook het geval bij influencers. Ze zijn zo gek geworden dat ze zelfs foto’s maken in een studio, puur zodat het lijkt dat ze in een privévliegtuig zitten.

Gekkenhuis: influencers faken dat ze in een privévliegtuig zitten

Tijdens de pandemie zijn duizenden vakanties van influencers niet doorgegaan. Toch willen ze aan de wereld laten zien dat ze op reis zijn. Hoe doen ze dat? Door een studio in Los Angeles af te huren waardoor het net lijkt alsof ze in een privévliegtuig zitten. We begrijpen hartstikke goed dat de reisindustrie flink is geraakt door alles wat er nu speelt, maar dit is écht absurd. De studioverhuurders hebben in ieder geval niks te klagen wat betreft klanten.

Influencers 2
Foto: Andre Bocek

Hoeveel kost zo’n nep vliegreis?

In Los Angeles, California kan je een studio af huren. Deze studio is zo ingericht dat het net lijkt alsof je in een privévliegtuig zit. Zo kunnen influencers, maar ook reisvloggers net doen alsof ze naar de mooiste bestemmingen vliegen. Waarom ze dit doen? Hoogstwaarschijnlijk zijn al hun foto’s voor Instagram op en is hun huidige leven niet interessant genoeg. Om de studio voor een uur af te huren betaal je omgerekend €54,66.

Op heterdaad betrapt

Dat mensen hier letterlijk geld voor betalen is onwerkelijk. Komt het door de pandemie en worden ze daarom helemaal gek? Joost mag het weten, maar in ieder geval zijn velen betrapt. Ene Maison Melissa heeft op Twitter gepost dat ze achter het bestaan van deze studio kwam. Het is gewoon onbegrijpelijk dat je nooit meer weet wat echt of nep is. Eerst de kleding, toen de lichamen en nu zelfs de locatie. Absoluut gekkenwerk als je het ons vraagt.

https://twitter.com/maisonmeIissa/status/1309327983631507458

Klein pluspunt

Zoals Johan Cruijff altijd zei: ‘elk nadeel heb zijn voordeel.’ En dat is hier is ook het geval. De dames die hier aan mee hebben gedaan zijn niet bepaald de lelijkste. Dus dat betekent dat je wel wat schoonheden kan bekijken die aan dit fiasco hebben deelgenomen.

https://www.instagram.com/p/CFVOT-YJn5_/