5 films die je veel leren over vrouwen versieren

CREDITS: Screenshot Alfie | Paramount Pictures ·

Kijk, een film kijken is waarschijnlijk een hobby voor je. Vrouwenfilms daarentegen… Een grotere straf is er eigenlijk niet. Het is vaak zoetsappig, voorspelbaar en je ergert rot. Tóch hebben we een reden gevonden om plaats te nemen naast je vriendin. Je kan namelijk ook veel leren van deze films. Deze vijf films leren jou veel over het fenomeen ‘vrouwen versieren.’

5 films met inside tips over vrouwen versieren

Het idee om deze films aan de man te brengen is ontstaan door een video die we op YT tegenkwamen. De video, getiteld ‘Womanizer Movies’, trok onze aandacht. Eigenlijk maar om één ding: vrouwen versieren als een baas. We zijn allemaal weleens een beetje jaloers op de zelfverzekerdheid van James Bond of op de smooth talks van Tom Cruise in Magnolia. Dussss, we vonden het tijd om je deze films voor te schotelen. Kijk en leer:

1. Alfie

De film uit 2004 is geïnspireerd op het gelijknamige verhaal uit ’66, en je ruikt de seks door je beeldscherm heen. Alfie Elkins, gespeeld door prime Jude Law, is een seksverslaafde limochauffeur die iedereen het bed in praat. Normaalgesproken gaat hij voor onenightstands, maar hij heeft ook twee semi-relaties die hij onderhoudt. Een met single mother Julie en een relatie met de ongelukkig getrouwde Dorie.

Na het zien van deze film wil je direct achter het stuur van een limo kruipen en vrouwen aanspreken.

2. Casanova

Als je de man Casanova hoort, linken je hersenen direct naar vrouwen versieren. De naam Casanova is nog steeds relevant namelijk. Als iemand een beetje goed met de dames gaat wordt hij direct ‘Casanova’ genoemd.

Deze film uit 2005 gaat over de memoires van de notoire vrouwenversierder. In de film wordt hij verliefd op Francesca Bruni, de enige vrouwe die hij niet kan krijgen. Let op: dit is 111 minuten lang versiertips noteren.

3. What Women Want

Tikkeltje onrealistisch, maar je kan er veel van leren. In What Women Want leren je hoe een man kan denken als een vrouw. Het gaat om een hoge pief in de reclamewereld die wordt verslagen om een positie door een vrouw.

Hij was juist in aanmerking gekomen voor die functie omdat hij succes had met campagnes vol sexy vrouwen. Door een ongeluk hoort hij andere vrouwen denken. Een droom voor veel mannen. Of juist niet?

4. Wedding Crashers

Grote kans dat deze meesterlijke komedie al in je online archief staat, maar een topfilm om terug te kijken. Twee rokkenjagers sluipen bruiloften binnen om vrouwen te versieren. De vrienden halen alles uit de kast om vrouwen te scheppen, en daar kan jij van leren. Dit loopt als een trein, maar de vrienden komen op gespannen voet te staan als één van de twee écht verliefd wordt. Zo zie je maar weer, liefde maakt blind.

 

5. Crazy, Stupid, Love

Ja ja, een zwijmelfilm. We weten het, maar we kunnen er niet omheen. De ultieme vrouwenverslinder Ryan Gosling speelt er namelijk in. In deze film leert hij jou tips & tricks die je goed kan toepassen in je eigen leven. Daarom zeggen we: zet even je trots opzij en kijken deze film. Je zal Ryan dankbaar zijn.

 

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…