De 10 wingman eigenschappen waar je aan moet voldoen

Als je op een feestje of tijdens het uitgaan een lovely lady aan de haak wilt slaan, kan een wingman de ideale hulp bieden. Je wingman is eigenlijk een weerspiegeling van jezelf. Jullie persoonlijkheden moeten elkaar in ieder geval aanvullen. Jullie kunnen op vele manieren verschillend zijn, maar moeten wel het beste uit elkaar naar boven brengen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw wingman boven jou verkozen wordt. Gelijkheid tussen jou en je wingman is dus key. Je wingman kan een goede vriend zijn, een vreemde, je hond, je baby en zelfs een wingwoman. Om je missie te laten slagen zijn er 10 wingman eigenschappen waar jouw maat aan moet voldoen.

Hier moet je wingman aan voldoen

1. Hij moet kunnen improviseren

Een flinke portie gezond verstand komt sowieso van pas. Daarnaast is het belangrijk dat jouw wingman een snelle denker is en problemen kan oplossen. Hij moet zich kunnen aanpassen aan wat er ook komt of dit nou een obstakel of een enorme kans is. Hij moet ervoor zorgen dat het vlotjes verloopt.

2. Hij moet geduld hebben

Jij én je wingman moeten geduldig zijn. Overhaasten werkt meestal niet in je voordeel. Twee mannen die twee vrouwen benaderen, kunnen iets te enthousiast overkomen. Je wingman moet weten wanneer hij even moet afwachten en op welk moment hij kan toeslaan. Jullie timing moet on point zijn.

wingman-eigenschappen

3. Hij kent jou

Dit lijkt logisch, maar je wingman moet met slechts één blik weten wat jij bedoelt. Dit is vooral belangrijk voor hem om te weten of hij je moet laten praten of juist moet redden uit een awkward situatie. Je wilt natuurlijk niet je tijd verspillen aan een chick die totaal geen match met je is. Dan is je wingman daar om je te verlossen. Als het echt goed zit dan ziet hij dat vanzelf aan je ;-). Check sowieso even de ultieme wingman-guide!

4. Hij is natuurlijk

Een smooth en nonchalant karakter is ideaal voor jouw wingman. Alles wat hij doet moet ongedwongen en natuurlijk overkomen. Hij moet dingen zo aanpakken dat hij jou er op alle fronten goed uit laat zien. Als hij dat zonder moeite kan opbouwen, is hij een goeie.

5. Hij moet niet overdrijven

Het is natuurlijk geweldig dat iemand anders je op weg helpt, maar overdrijven is niet zo best. Een vrouw heeft heel snel door of jouw wingman wel of niet oprecht is. Laat je wingman het beste uit jou naar boven halen, maar zorg dat hij niet té erg zijn best doet of letterlijk vertelt wat hem door jou wordt ingefluisterd. Zijn social skills moeten kloppen.

6. Hij gaat voor succes

Als je wingman in het dagelijks leven doelen stelt, hard werkt, zelfbewust is en groot droomt dan komt dat allemaal van pas in zijn intro en het gesprek met de lady die jij op het oog hebt. Een afwijzing of obstakel zal hem niet in de weg staan. Voor jouw wingman geldt: go hard or go home.

7. Hij is flexibel

Gaat het gesprek bij jou toch niet zo lekker dan gedacht? Dan moet je wingman bereid zijn om snel te schakelen en eventueel te wisselen van gesprekspartner. Er is geen ruimte voor egoïsme dus je wingman moet het jou gunnen.

8. Hij heeft de juiste energie

Je wingman moet de eerste persoon zijn die iets toevoegt aan de sociale situatie. Hij moet een goede aura hebben en aanvoelen wanneer hij energiek moet zijn. Sommigen hebben dit meer dan anderen, maar aan een saaie drol heeft niemand iets.

9. Je wingman kan ook een wingwoman zijn

Dit is zeker niet de makkelijkste tactiek, maar als het voor jou werkt dan wordt het extra mooi. Eigenlijk kan het twee kanten op gaan. Aan de ene kant verhoogt het je kans enorm. Als een vrouw een man ziet met een andere vrouw of vrouwen, zorgt dat onbewust voor een bevestiging. Daarnaast maakt het ze nieuwsgierig dus daarmee trek je sowieso de aandacht. Aan de andere kant kan een wingwoman gezien worden als meer dan gewoon een vriendin en dan gaat het fout. Dit is zonde van je tijd. Je wingwoman moet er goed uit zien, maar niet extreem knap zijn. Het is een gevaarlijke grens, maar zeker het proberen waard!

10. Je moet zelf ook aan deze eigenschappen voldoen

Anders gaat het lastig worden om een leuke chick aan de haak te slaan. Laat je van je beste kant zien. En je zou het bijna vergeten, maar in principe ben jij net zo goed de wingman van je maat als hij die van jou!

Flirting!

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…