Lifehack: met dit serum krijg je meer baardgroei

Een baard: al jaren het meest mannelijke accessoires dat een man kan dragen. Tenminste voor sommigen… Niet iedereen heeft namelijk geluk met het fenomeen baardgroei. Terwijl de ene man #blessed is en lijkt op een viking, lijkt de baard van een aantal mannen op een kerstboom in juni. No offense.

Een baard harkt de dames binnen, althans dat zegt dit onderzoek. Daarom snappen we dat jij, als kerstboom in juni, graag wat meer baardgroei wil. En geen zorgen, vriend, wij hebben een lifehack voor je.

Meer baardgroei: deze hack moet je kennen

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Hoewel we vaak zeggen dat ‘wondermiddeltjes’ niet bestaan, zijn er in de baardwereld zéker producten die je leven beter maken. In dit artikel leggen we bijvoorbeeld uit waarom je baardolie moet gebruiken. Nu is het tijd voor the next step: baardserum.

Een serum als lifehack. Klinkt heftig, werkt als een trein. Het Beard Growth Serum van Neofollics is wetenschappelijk bewezen effectief op het stimuleren van de baardgroei. De 12 actieve ingrediënten maken dit serum de crème de la crème van baardserums.

baardgroei, Lifehack: met dit serum krijg je meer baardgroei
Foto: Jonathan Zerger

Neofollics baardserum voor meer baardgroei

Bijna iedere moderne man heeft vandaag de dag een baard. Daarom heeft Neofollics het serum gelanceerd, boordevol met wetenschappelijk bewezen, stimulerende en actieve ingrediënten. Het serum activeert nieuwe baardharen, stimuleert baardgroei, maakt de baard voller, levert de nodige voedingsstoffen en verbetert de conditie van de huid. Dit komt vooral door (pas op: hier komen een aantal klinische termen) door de haargroeimoleculen Adenosine, Vividine en Aminexil én zes krachtige plantenextracten.

Na drie maanden dit serum te gebruiken ga je resultaat zien. Het actieve haargroeicomplex Neoxyl en ingrediënt Myristoyl Pentapeptide-17 stimuleren de kleine vellusharen binnen de baardlijn. Geduld is een schone zaak met betrekking tot baardgroei. Die drie maanden kun je dus wel even uittrekken voor een volle baard, toch?
Check hier de volledig lijn van Neofollics. En bedank ons later maar als je een volle baard hebt.
baardgroei, Lifehack: met dit serum krijg je meer baardgroei
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…