Apple betaalt je voor het gebruik van hun nieuwe slimme creditcard!

CREDITS: Apple Inc.

Apple heeft weer een dikke headliner te pakken op het gebied van technologische ontwikkelingen. Samen met een van de grootste banken ter wereld, Goldman Sachs, en Master Card lanceert het bedrijf een slimme creditcard die meer doet dan alleen je rekeningen betalen!

Apple Card

Strak ontwerp

Zoals we gewend zijn van Apple heeft ook deze creditcard een ontzettend strak design. Van wat we tot nu kunnen zien zijn alleen je naam en de chip zichtbaar op de pas. De creditcard opereert vanaf het platform ‘Apple Pay’. Hierdoor kunnen er meer features aangebracht worden dan op een gewone creditcard. Het materiaal waarmee de creditcard gemaakt gaat worden is hoogst waarschijnlijk titanium. Hierdoor word de kaart meteen duurzamer dan de normale plastic pasjes.

Features die jou beter met geld om laten gaan

Zoals we hierboven al zeiden heeft de creditcard van Apple een aantal toffe features. Een van de features die we kunnen verwachten op de creditcard is het volgen van je uitgaven middels de applicatie van Apple Pay.

Daarnaast kan je jouw eigen uitgavenpatroon bijhouden door je uitgaven te kenmerken aan de hand van kleuren op een kaartje, waarschijnlijk via ‘kaarten’.

Ook kunnen we een feature verwachten waarmee je wekelijkse en maandelijkse rapportages krijgt waarmee je geldzaken makkelijk kan bijhouden en managen.

Privacy en veiligheid

Apple is omstreden als het gaat om privacy. Tijdens de presentatie van het product heeft Apple aangegeven geen informatie te zullen verkopen. Dit is natuurlijk wel lekker als het gaat om geldzaken! Daarnaast zal er geen informatie worden prijsgegeven over uitgavenpatronen en zal andere data niet worden opgeslagen.

Op het gebied van veiligheid maakt Apple slim gebruik van features die te vinden zijn op mobiele telefoons. Zo verzekeren ze dat niemand je pas kan gebruiken mocht hij gestolen worden. Daarnaast moet je bij elke aankoop even je Face-Id of vingerafdrukscanner gebruiken om te autoriseren.

Andere features

Naast privacy en veiligheid biedt het pasje nog een aantal andere voordelen ten opzichte van bankpasjes. Zo hoef je geen jaarlijks bedrag te betalen voor het gebruik. Ook heb je geen kosten voor betalen in het buitenland en is de rente op je krediet lager dan bij de reguliere banken.

Geld verdienen met je creditcard

Apple gaat je betalen om gebruik te maken van de Apple Card. Voor elke aankoop die je doet met de kaart ontvang je ‘daily cash’. Dit is een percentage van de aankoop die je met de kaart doet, deze kan je vervolgens zelf weer besteden! Zo krijg je bij aankopen met je Apple Card 2 procent ‘daily cash’ in je account, en bij aankopen bij Apple zelf krijg je zelfs 3 procent! Dit geld kan je vervolgens weer uitgeven of delen met je familie via Messenger!

Kleine bummer

Apple heeft beloofd de kaart rond de zomer te lanceren in de Verenigde Staten. Helaas is er in Nederland nog geen Apple Pay beschikbaar. Daardoor komt de kaart voorlopig nog niet naar ons kikkerlandje toe. We moeten nog even wachten!

creditcard, Apple betaalt je voor het gebruik van hun nieuwe slimme creditcard!

https://www.youtube.com/watch?v=HAZiE9NtRfs

 

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…