Airbnb Finds: Koninklijk verblijf aan de Champs-Elysees

Een frisse morgen in Parijs, gewoon mijn business.” Voeg daar een verblijf in dit koninklijke stekje aan toe en je mag jezelf benoemen tot de nieuwe zonnekoning van Frankrijk, hoe fris de ochtend ook is. Een bezoek aan de stad van de liefde is namelijk niet compleet zonder een prachtige verblijfplaats, en dit appartement wil je voor geen goud verlaten. Vergeet de Champs-Élysées, de Notre-Dame en de Seine: binnen deze vier muren is genoeg geschiedenis, cultuur en pracht en praal te vinden voor een onvergetelijk verblijf.

Night at the museum

Het Louvre heeft de Mona Lisa, deze Airbnb heeft een heuse Night at the Museum experience – minus alle beelden die tot leven komen natuurlijk. Bij het betreden van dit Apartment Royale waan je je namelijk in een 19e-eeuws paleis vol gouden details en chique meubels. Het is een feestje om alle kamers te ontdekken en alle bedden, stoelen en banken uit te proberen.

Champs-Élysées, Airbnb Finds: Koninklijk verblijf aan de Champs-Elysees

Ultieme staycation

Het appartement bestaat uit twee slaapkamers en twee badkamers, wat betekent dat je deze bijzondere ervaring kunt delen met drie van je beste vrienden. Of, voor een extra romantisch weekend, met je vriendin en een bevriend koppel. Overdag kunnen jullie de omgeving verkennen: zodra je een stap buiten de deur zet bevind je je in het centrum van Parijs, met de Champs-Élysées praktisch om de hoek.

Thuis heb je de mogelijkheid om in de ruime keuken een vorstelijke maaltijd voor te bereiden, en met een keuken als deze is het zonde dit niet te doen. Geheel in stijl kun je in de prachtige eetkamer urenlang natafelen, met heerlijke Franse wijn en typische Franse kazen zoals Saint-Marcellin en Beaufort.

Champs-Élysées, Airbnb Finds: Koninklijk verblijf aan de Champs-Elysees

Wat mag het zijn?

De gemeenschappelijke ruimte kun je ’s avonds omtoveren tot jullie eigen bar. Het enige wat je nog nodig hebt voor een onvergetelijke cocktailavond zijn de ingrediënten. Parijs, de stad die onder andere bekend staat om haar moderne en veelzijdige cocktailbars, biedt genoeg inspiratie voor deze baravond. Verras je gezelschap bijvoorbeeld met een Vodka Martini, een Long Island Iced Tea of creëer je eigen cocktail: bij jouw eigen bar is natuurlijk alles mogelijk! 

Oui Oui Paris

Na deze geslaagde avond is het tijd om de luxe slaapkamers op te zoeken. Er is geen twijfel over mogelijk dat je hier als een blok in slaap valt. Benieuwd hoe het is om wakker te worden in dit koninklijke verblijf aan de Champs-Élysées? Voor €591 per nacht kom je erachter. Dit is omgerekend nog geen €150 per persoon. Prima prijsje, toch?

Meer info

LEES OOK
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…