Airbnb Finds: off-the-grid in Zuid-Afrika

Wilde dieren, het allerbeste zicht op de zonsondergang en ongerepte natuur, Zuid-Afrika has it all. Zet je ranger hoed op, omarm je innerlijke Freek Vonk en ga op zoek naar de Big Five. Aan het einde van een lange safaridag is het fijn om na te genieten op een chille maar dikke plek. Deze Airbnb is de perfecte accommodatie daarvoor: off the grid maar toch voorzien van luxe die je niet wilt missen. Trommel je beste maat op en vergeet je verrekijker niet, off to avontuurlijk Zuid-Afrika!

Ga off the grid in avontuurlijk Zuid-Afrika

A-a-africa!

Deze Airbnb vind je in het stadje Montagu, in Zuid-Afrika. Vanuit het gehele huis heb je een panorama uitzicht over de vallei en bergen, wat natuurlijk zorgt voor prachtige vergezichten. Al deze natuur is onderdeel van Klein Karoo, een landstreek in de Westkaap. De natuurlijke en aardse tinten van buiten zie je gelijk terug in het binneninterieur. Zo is er veel gebruikgemaakt van kleuren als terracotta, beige en taupe. Door hier te verblijven draag jij een groen steentje bij: de eigenaren van het huis denken namelijk mee aan een duurzame oplossing voor het milieu, zo draait het gehele huis op zonne-energie. 

avontuurlijk Zuid-Afrika, <strong>Airbnb Finds:</strong> off-the-grid in Zuid-Afrika

Klein Karoo vanuit de hottub

De accommodatie is voorzien van luxe met een bad, een minimalistische maar luxueuze keuken, een buitendouche en nog veel meer. Binnen en buiten geniet je van totale rust, stilte en privacy. Het huis is te vinden in 110 hectare ongerept fynbos en is daardoor volledig off the grid. Om van het uitzicht te genieten en even te chillen kan je gebruik maken van de hottub. Pak er een Zuid-Afrikaanse wijn bij en ga op in de omgeving. Wellicht spot je de Big Five wel vanuit je jacuzzi. Vergeet ook vooral niet om af en toe omhoog te kijken zodra het donker wordt. Er is namelijk een grote kans dat je de sterren en misschien wel de melkweg kunt zien! 

Sensatie boven en onder water in Zuid-Afrika

Bewijzen dat je een echte durfal bent? Dan ben je in avontuurlijk Zuid-Afrika aan het juiste adres! Voel de spanning oplopen tijdens een safaritocht, waar je oog in oog kan komen te staan met een leeuw, luipaard of olifant. Voor de echte thrill seeker kan je bij Gansbaai duiken met witte haaien. Zij kunnen maar liefst zes meter lang worden en hebben 300 gekartelde tanden. Stap de kooi in en voel je adrenalinegehalte de lucht in schieten. Je bewondert deze wilde dieren in hun natuurlijke habitat en streept zo de spectaculaire ervaring van je bucketlist! 

Een prijs waar je ja tegen zegt

Je zou verwachten dat je voor zo’n bijzondere locatie een rib uit je lijf kwijt bent, maar niks is wat het lijkt. Want voor maar €163,- euro per nacht kan je samen met je beste maat een avontuurlijke en luxe vakantie beleven, middenin de Zuid-Afrikaanse natuur. 

Meer info

 

LEES OOK
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…