Airbnb Finds: dikke, luxe villa in de bergen van Italie

Deze sensationele villa ligt in Pigra, Italië, waar een mix van luxe, stijl en comfort perfect samenkomen. Met een uitzicht op de hoge bergen en middenin de ongerepte natuur, hoor je niets anders dan vogels en de waaiende takken.

Deze Airbnb is de perfecte bachelor pad, ondergedompeld met een en al luxe. Strijk neer in een van de verschillende zithoeken rondom het huis en geniet van de zon. Pak een paar koude biertjes uit de koelkast, zet een muziekje op en je vakantie kan beginnen.

Dikke stek tussen de hoge toppen van Italië

Het huis is strak ingericht maar door het gebruik van veel aarde en houttinten heeft het toch een huiselijke uitstraling. Met 8 slaapkamers met aangrenzende badkamers, 6 gemeenschappelijke ruimtes, 5 buitenruimtes en daarbij nog een woonkamer, eetkamer en keuken, is er 100% genoeg ruimte voor iedereen die je maar mee wilt nemen. Check ook zeker de infinity pool, waar je een onmenselijk uitzicht ervaart over het Comomeer.

Italië, <strong>Airbnb Finds:</strong> dikke, luxe villa in de bergen van Italie

Bij een verblijf in zo’n immense villa hoort natuurlijk ook een persoonlijke chef-kok die de meest overheerlijke culinaire maaltjes bereidt. Nog meer luxe beleven? Dat kan door ook nog andere services toe te voegen. Zo kies je voor barpersoneel, spa services, een butler en nog veel meer. Het enige waar jij je nog druk om hoeft te maken is dat je je tijdens het zonnen wel goed genoeg insmeert. 

Naast dat het huis veel luxe, stijl en comfort kent, heeft het ook een rijke geschiedenis. Zo stamt het Italiaanse huis uit het jaar 1909, op de plaats waar vroeger een middeleeuwse uitkijktoren stond voor het perfecte uitzicht op het Comomeer. Hier voel je je sowieso on top of the world. 

Italië, <strong>Airbnb Finds:</strong> dikke, luxe villa in de bergen van Italie

Avontuur genoeg bij Lago di Como

Naast het vertoeven in en rondom de villa zijn er ook genoeg avontuurlijke activiteiten te beleven in de nabije omgeving. Pak bijvoorbeeld de mountainbike uit de kast en test je conditie tijdens een van de uitdagende mountainbikeroutes. Of bewandel de Monte San Primo waar je rustig begint, maar naarmate de top in zicht komt, het toch op klimmen aangewezen is. Gelukkig krijg je er wel wat voor terug als je eenmaal de top hebt bereikt. Je hebt hier namelijk een fenomenaal uitzicht over deze omgeving in Italië. 

Liever een activiteit met meer afkoeling? Laat je dan meenemen door de stroming terwijl je de rivier trotseert tijdens het raften. Wanneer dit nog niet avontuurlijk genoeg is kun je er ook voor kiezen om te gaan canyonen. Hierbij maak je wandelend, abseilend, zwemmend en klimmend een tocht door de rivierkloof.

Quanto costa?

Tja, je voelt het al aankomen… De kosten voor een verblijf van één nacht zijn €6.500,- (kan verschillen per periode). Je kunt er wel met 14 man verblijven, dus per persoon per nacht betaal je dan ongeveer €465,-. Trommel je vrienden bij elkaar en wie weet zit jij straks in deze luxueuze villa hoog in de bergen van Italië.

Meer info