Airbnb Finds: romantische cabin in New York met buitenbed

Ben je deze Valentijnsdag toe aan wat quality time met je wifey? Dan is de The A-Frame Airbnb bij Evergreen Cabins gelegen in Remsen, New York jullie ideale ontsnapping. Hier word je nergens door gestoord en vind je niemand anders dan jullie twee en de vogels in het bos. Het is jullie eigen Cabin in the woods, maar dan zonder de horrorverhalen, waar je compleet in elkaar op kan gaan.

Uitschuifbaar & romantisch, The A-Frame

Deze Airbnb heeft zijn naam te danken aan z’n vorm. Het dak loopt omhoog in een punt, met een balkon in het midden. Hierdoor lijkt de cabin op een hoofdletter A. Het design van de accommodatie heeft alles wat je zou verwachten bij een hut in het bos en het is ook nog eens handgemaakt. De buitenmuren en vloeren zijn gemaakt van hout, met details van natuursteen. Het is ingericht en aangekleed met warme kleuren en natuurlijke materialen, zoals berenvellen en geweien. De Airbnb straalt gezelligheid uit en het design geeft een knus gevoel, maar toch in combinatie met veel ruimte.

Airbnb, Airbnb Finds: romantische cabin in New York met buitenbed

Een bed in de buitenlucht

Het paradepaard van deze accommodatie is de slaapkamer en dan vooral het bed. Op een eerste oogopslag lijkt het bed niet speciaal, maar niets is minder waar. De muur en het bed zijn namelijk uitschuifbaar, waardoor je ze zo het balkon op kan schuiven. Zo kan je samen de sterrenhemel bekijken vanuit je bed, romantischer kan toch bijna niet? Verder heeft de cabin een open haard waar je lekker cliché marshmallows en smores kan maken. Wanneer je dit ook liever onder de sterrenhemel doet, kan je samen buiten bij de vuurkorf gaan zitten. Ook heeft de Airbnb een uitgebreide keuken, een luxe badkamer, een comfortabele woonkamer en zowel boven als beneden een terras. Je komt hier dus niets te kort.

Airbnb, Airbnb Finds: romantische cabin in New York met buitenbed

Date ideeën voor tijdens je verblijf

Wanneer je tijdens je verblijf samen iets leuks wil doen hoef je niet ver te zoeken. De cabin ligt aan de rand van het Adirondack Park, waar je onder andere kan varen, vissen, hiken en op een sneeuwscooter kan rijden. Je kan hier dus helemaal opgaan in de natuur en de omliggende bossen. Voor een dagtrip over de grens ben je slechts twee uur onderweg, dan ben je namelijk al in Canada. Als je liever samen binnen blijft is er in de cabin ook vanalles te doen. Er liggen namelijk een heel aantal bordspellen en boeken klaar voor de gasten en er is een dik geluidssysteem aanwezig.

Deze Airbnb is populair en is, vooral in de weekenden, al snel volgeboekt. Als je op tijd bent heb je nog een goede kans om een verblijf te kunnen boeken. Een nacht in de The A-Frame bij Evergreen Cabins kost rond de 460 euro, dus 230 euro per persoon. Maar dat hebben we wel over voor ons liefje toch?

Meer info 

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden via een modderig zijweggetje langs…