Airbnb Finds: Caribische designvilla op St. Maarten

Yes, onze gebeden van de afgelopen tijd zijn gehoord! Na maandenlang wachten, is het moment dan eindelijk daar: er zijn weer een aantal (ei)landen met een geel reisadvies. Goed nieuws dus voor de reisfanaten onder ons. Als je al staat te popelen met ingepakte koffers voor een reis naar één of ander tropisch oord, dan hebben wij voor jou de ideale accommodatie gevonden. En wel op The Friendly Island, St. Maarten.

Code geel voor St. Maarten! Op naar The Friendly Island in stijl

Hoewel het moeilijk is om de gemiste reisjes van het afgelopen jaar in te halen, beloven wij je dat deze zo genoemde “surfsong villa” al een hoop goed maakt. Alleen voor het uitzicht op de eindeloos lange en vijftig tinten blauwe Caribische Zee zou je hier al willen verblijven. De villa is volledig ontworpen en ingericht door een designer en dat zie je meteen. Alsof je in een blauw paradijs verblijft.

Friendly, Airbnb Finds: Caribische designvilla op St. Maarten

Voor de echte vakantie vibes

De eye catcher van de villa is het waanzinnige terras met het zwembad en geweldig uitzicht op de zee. Deze is deels overdekt en deels in de openlucht. Zo is er voor zowel de bruinbakkers als de altijd rode kreeften wat wils en hoeven er geen eindeloze discussies gevoerd te worden over parasols en dergelijke. Rondom het zwembad zijn er drie ruime en mooie loungehoeken te vinden met heerlijk trendy loungebanken. Daarnaast staat er onder de overkapping een grote eettafel met luxe BBQ voor de perfecte zomeravonden. Lange avonden beginnen vroeg, toch?

Je eigen blauwe paradijsje

Niet alleen buiten en rondom de villa, maar ook binnen kun je zeer goed vertoeven. In totaal zijn er zes slaapkamers, met ieder een eigen badkamer en sommige kamers hebben zelfs uitzicht op zee. Daarnaast is er een ruime keuken aanwezig in de villa, welke van alle gemakken is voorzien en staat er ook een grote eettafel met genoeg stoelen voor het gehele gezelschap.

Friendly, Airbnb Finds: Caribische designvilla op St. Maarten

Ontdek The Friendly Island

Ook St. Maarten zelf is een bezoek meer dan waard. Wat velen wellicht niet weten, is dat het eiland niet alleen maar bestaat uit prachtige baaien en stranden, hoewel het er daar natuurlijk wel rijk aan is. Ook de natuur is mooi om te verkennen en door de verschillende hikeroutes heb je al snel zicht op nabij gelegen eilanden zoals St. Barts, Anguilla en Saba. Culinair genieten is hier geen probleem, door de mengelmoes aan culturen en verschillende achtergronden zijn Europese, Afrikaanse, Caribische en Aziatische invloeden terug te vinden in de unieke keuken van het eiland.  De warme gastvrijheid van de bewoners, diversiteit op het eiland en variëteit aan culturele activiteiten, zorgen ervoor dat St. Maarten aan de naam The Friendly Island is gekomen.

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel en kan je niet wachten om weer op het vliegtuig te stappen? Goed nieuws voor jou en elf anderen vrienden of familieleden: het kan én mag weer! Voor €1.367,- per nacht verblijf je hier samen en dat is €113,- per persoon. Niet goedkoop, maar het afgelopen jaar heb je vast flink kunnen sparen!

Meer info