Airbnb finds: de tofste Airbnb’s van 2019

Afgelopen jaar hebben wij je wekelijks voorzien van de tofste Airbnb’s. Van de mooiste boomhutten tot de meest luxueuze appartementen in wolkenkrabbers. Zelfs paleizen en privéeilanden kwamen aan bod – om een jaar aan geweldige Airbnb’s af te sluiten hebben wij de aller-allermooiste nog één keer voor jou op een rijtje gezet. Maak kennis met de tofste Airbnb’s van 2019. Heb jij gelijk wat inspiratie voor nieuwe bestemmingen om in 2020 naartoe te reizen.

Dit zijn de tofste Airbnb’s van 2019

Nummer 5 – De Costa Ricaanse jungle

We kennen Costa Rica van haar prachtige natuur en enorme biodiversiteit, maar Costa Rica is ook rijk aan de tofste Airbnb’s letterlijk midden in de jungle. Door de diversiteit aan accommodaties, zoals grote villa’s waar je met al je maten heen kunt of juist een intiemer hutje op grens van jungle en strand voor een romantische overnachting met je vriendin, verdient deze bestemming in zijn geheel zeker een plekje in de top 5.

Tofste Airbnb's 2019 Costa Rica

tofste Airbnb's 2019, Airbnb finds: de tofste Airbnb’s van 2019

tofste Airbnb's 2019, Airbnb finds: de tofste Airbnb’s van 2019

Nummer 4 – Villa on the rocks in Frankrijk

Deze toffe villa voelt een beetje als een huis van een schurk uit de James Bond franchise. Dit architectonische meesterwerk in Frankrijk is zo bijzonder dat we niet anders konden dan deze een plekje op de lijst te geven. Met een aquarium waar je in kan zwemmen van 28 meter lang, ruimte voor maar liefs 12 man én prachtig uitzicht wil je hier toch een keer geweest zijn?

Nummer 3 – Overnachten met Mona Lisa in het Louvre

Voor kunstliefhebbers moet dit een droom geweest zijn die werkelijkheid werd; slapen in het Louvre naast één van de bekendste schilderijen van de wereld – de Mona Lisa. Dit was een samenwerking tussen Musée du Louvre en Airbnb en daarom maar tijdelijk beschikbaar. Maar dat neemt niet weg dat dit echt een enorm bijzondere Airbnb was.

Tofste Airbnb's 2019 Louvre

tofste Airbnb's 2019, Airbnb finds: de tofste Airbnb’s van 2019

Nummer 2 – Leven als een Maharadja in India

De prinsen van Disney klassiekers en de koningen uit actiefilms hebben ons laten zien dat in een paleis wonen geweldig is. In 2019 werd het voor het eerst mogelijk om in een echt koninklijk paleis te verblijven via Airbnb in de Pink City, Jaipur in India. Het verblijf gaat zelfs gepaard met een echte ‘Maharadja’-ervaring en daar hoort een koninklijke Airbnb host bij. We zien het Willem-Alexander nog niet zo snel nadoen…

tofste Airbnb's 2019, Airbnb finds: de tofste Airbnb’s van 2019

Tofste Airbnb's 2019 India

Nummer 1 – Je eigen onbewoonde eiland

De meest ultieme Airbnb ervaring moet toch wel het verblijven op een onbewoond eiland zijn met Airbnb Luxe. Omringt door prachtig blauw water is dit eiland in Belize de beste plek om volledig tot rust te komen, je wordt volledig in de watten gelegd door het personeel op het eiland terwijl je met een koud biertje of cocktail over de oceaan uitkijkt. Kijk, we gaan het nooit kunnen betalen, maar ook dit jaar houden we ons aan onze dromen vast.

tofste Airbnb's 2019, Airbnb finds: de tofste Airbnb’s van 2019

Tofste Airbnb's 2019