Zelfverzekerd het festivalseizoen door met deze tips

Party

Paaspop trapt komend weekend officieel het festivalseizoen 2o16 af. Nederland telt zo’n 800 festivals waar in totaal 23 miljoen bezoekers op af komen, waaronder ook héél veel mooie dames. En die mooie dames vallen op zelfverzekerde mannen. Lees en volg dus snel deze tips op, dan dansen die dames straks allemaal om jou heen.

Voordat je gaat

Fris en fruitig

Voorbereiding is cruciaal. Draag kleding waar je jezelf lekker in voelt en zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet. Dat nieuwe overhemd of die nieuwe sneakers in combinatie met een netjes getrimde baard en een strak kapsel geven je al een flinke dosis zelfvertrouwen.

Kom in de stemming met de juiste muziek

Zet, voordat je gaat, thuis alvast de muziek op die je zo gaat horen op het festival. Zo kom je meteen in de stemming en kun je ook vast je dansmoves oefenen.

Het festival begint in de gym

Nog één tip ter voorbereiding: ga op de dag van het festival nog even naar de gym. Je bent nét wat gespierder, maar je voelt jezelf vooral een stuk zelfverzekerder. Nu je jezelf zowel mentaal als fysiek hebt voorbereid, is het tijd voor je entree…

De Je entree

In de kroeg is deze stap essentieel: de manier waarop je binnenkomt. Op een festival staan er in verhouding wat minder mensen naar je te kijken als je binnenkomt, maar wat dacht je van al die grote en kleine tenten die je gedurende de dag nog inloopt? Zorg dat je relaxed bent. Loop bijvoorbeeld met een rechte rug en ga niet naar de grond staan staren. Maak oogcontact met de mensen die je interessant lijkt en heb gewoon veel lol met de mensen met wie je bent! Dit geldt natuurlijk ook voor je retourtje bar én als je besluit rondjes te gaan lopen ;-).

Maak een smooth praatje

Start op een natuurlijke manier een gesprek

Heb je eenmaal de aandacht van de dame in kwestie, dan staat of valt het met ‘je praatje’. Ga geen awkward openingszinnen bedenken, maar probeer op een natuurlijke manier een gesprek te starten. Meestal is een ‘opmerking’ over hetgeen wat ze op dat moment doet een prima opening. Is ze aan het dansen? Vraag dan bijvoorbeeld of ze jou één van haar moves kan leren.

Gebruik je handen

Praten doe je niet alleen met je mond. Gebruik op een zelfverzekerd manier gebaren met je armen en handen om je woorden kracht bij te geven. Vergeet ook de gezichtsuitdrukkingen niet. Mocht het je goed af gaan, raak haar dan ook een keer zachtjes aan, op haar bovenarm bijvoorbeeld. Ga in ieder geval niet met je handen in je zakken staan!

Uhm wij komen dus net van de mainstage af. Dus…

Gebruik zo min mogelijk ‘uhmm’, ‘dus’, ‘weet je wel’ en andere stopwoorden. Ze laten je twijfelachtig overkomen. Maak een statement en sluit die zin af met een punt in plaats van een ‘toch?’.

Drink met mate(n)

Als eerste maten. Heb plezier met je vrienden, dat vinden de dames het aantrekkelijkst en is voor jou ook het leukste.

En dan nu nog ‘mate’. Daarmee doel ik op de drank. Ook al voel jij je na 20 bier het meest zelfverzekerd, de vrouwtjes denken daar anders over. Drink dus met mate. Een beetje aangeschoten helpt je absoluut meer zelfverzekerd te zijn, maar ken je grenzen.

Laat dat festivalseizoen maar komen

Je bent er klaar voor. 800 festivals en zo’n 23 miljoen bezoekers staan op je te wachten. Let’s party like a rockstar!!

Menu
Total
0
Share