Average Rob is eigenlijk helemaal niet zo average

Waar veel mensen alle optredens van hun grote helden afgaan om een kiekje met ze te veroveren, neemt deze vent het heft in eigen handen. En wij snappen dat wel. Want hoe groot is de kans nou daadwerkelijk? De kans dat je een tof plaatje weet te schieten van David Beckham en jezelf. Als je jezelf eindelijk een weg hebt gebaand tussen alle schreeuwende en twerkende tienermeisjes, is je kans namelijk al gevlogen. Tenzij je Robert Van Impe heet natuurlijk.

Meneer van Impe zorgt er namelijk simpelweg voor dat hij met zoveel mogelijk sterren op de foto staat. Zonder ze daadwerkelijk op te zoeken nota bene. Hoe doet hij dat toch? It’s amazing. Robert van Impe staat ook wel bekend als Average Rob. Zo average blijkt hij helemaal niet te zijn. En al helemaal niet wat Photoshop betreft. Bij zijn is niet altijd meemaken, zoals Van Impe ons hier leert.

average-rob-1
Foto: Average Rob

Average Rob

Met een master in adverteren en marketing aan Coventry University in zijn kontzak, weet meneer wel wat verkoopt. Hij werkt als journalist voor het Belgische comedy magazine Humo en hij zit daar goed op zijn plek. Als je het ons vraagt tenminste. Robert gaat als comedian door het leven en we kunnen wel stellen dat dit hem goed afgaat.

Voorheen was er al een hype rondom de jongeman, toen zijn eerste kunstwerken online verschenen. In de wagen bij Eminem of in bad bij Bruno Mars, niets is deze guy te gek. Na de fijne beelden van vorige keer, heeft Average Rob besloten nog een aantal kiekjes online te gooien. Wij zijn in elk geval zeer content, dankjewel Robert.

average-rob-2 average-rob-3 average-rob-4 average-rob-26 average-rob-25 average-rob-24 average-rob-23 average-rob-22 average-rob-21 average-rob-20 average-rob-19 average-rob-18 average-rob-17 average-rob-16 average-rob-15 average-rob-14 average-rob-13 average-rob-12 average-rob-11 average-rob-10 average-rob-9 average-rob-8 average-rob-7 average-rob-6 average-rob-5

Foto’s: Average Rob