Airbnb Finds: slaap als Don Vito in de originele The Godfather-villa

Wie heeft de legendarische maffiafilm The Godfather nou niet gezien? Deze wereldberoemde film  over het imperium van de machtige familie Corleone heeft maar liefst drie Oscars weten te bemachtigen. Het is alweer 50 jaar geleden dat The Godfather is uitgekomen en dat is natuurlijk een reden voor een viering.

Voor het 50e jubileum kun je nu met Airbnb verblijven in één van de mansions die gebruikt is bij het filmen van de klassieker uit 1972. Trommel vier van je beste maten bij elkaar en kom dichterbij The Godfather dan ooit tevoren.

Neem een kijkje in de wereld van The Godfather

Airbnb’s gonna make you an offer you can’t refuse

De buitenkant van het huis is bekend onder menig filmliefhebber, maar de binnenkant is een groot raadsel. Misschien ben jij wel de gelukkige die dit mag ontrafelen! In de mansion heb je privé toegang tot het 580 m2 luxe landhuis gevuld met alle voorzieningen die je maar kan wensen. De woonkamer heeft grote bruine, leren banken waar je op kan neerploffen om (natuurlijk) The Godfather op te kijken. Na het kijken van de film kan er niets boven wat ontspanning. De ruime tuin beschikt over een buitenkeuken, barbecue en last but not least: een zoutwater zwembad. Ga ‘s avonds de strijd met elkaar aan in de game-room tijdens een potje tafelvoetbal, biljarten of leef je uit in de fitnessruimte. 

godfather, <strong>Airbnb Finds:</strong> slaap als Don Vito in de originele The Godfather-villa

Kruip in de rol van je favoriete personage

Zodat de acteurs van de film volledig in de rol van hun karakter konden kruipen, organiseerde de regisseur regelmatig familiediners in de welbekende mansion. Tijdens de diners zaten de acteurs er niet als zichzelf, maar als hun karakter uit de film. Welk personage speel jij straks aan de dinertafel? Vergeet ook niet om tijdens het diner de signature pasta met gehaktballetjes van Clemenza op tafel te zetten. 

godfather, <strong>Airbnb Finds:</strong> slaap als Don Vito in de originele The Godfather-villa

New York, New York!

Wanneer je alle hoeken van de mansion hebt ontdekt, staat het volgende avontuur op je te wachten. De mansion van The Godfather bevindt zich namelijk in Staten Island, een wijk in de stad New York. Relax in de groene omgeving, leer meer over de geschiedenis van de stad of neem de Staten Island Ferry naar het bruisende Manhattan. Waar je ook naar op zoek bent, in New York vind je het allemaal!

Verblijf in het legendarische landhuis

Wie The Godfather van dichtbij wil ervaren zal daar wel iets voor moeten doen. Er zijn namelijk maar een klein aantal gelukkigen die in dit landhuis kunnen verblijven. De reservering opent vanaf woensdag 27 juli om 19.00 uur. Als je een van de gelukkige winnaars bent dan heb je wel meteen de jackpot te pakken; je kan hier namelijk 30 nachten verblijven. Wees er snel bij, want er zijn maar 5 plaatsen!

Meer info