Deze zwart-gouden TAG Heuer Carrera is ongekend fijn

Waar de ‘snelle planga’ meer figuurlijk bedoeld was, hebben we nu wél een stijlvol item dat wel degelijk een vlotte rakker is.

De TAG Heuer Carrera is het nieuwe paradepaardje van het horlogemerk, waarmee een jarenlange samenwerking met de F1 wordt bezegeld. Een stukje historie omgetoverd tot polskunstwerk.

TAG Heuer Carrera Chronograph

Nog steeds op zoek naar een verjaardagscadeau of ‘kleinigheidje’ voor onder de boom? Met de TAG Heuer Carrera ben je helemaal binnen. Wat niet veel sportliefhebbers weten, is dat de samenwerking met de F1 al sinds 1960 loopt. Geen wonder dat dit feest groots wordt gevierd met een nog nooit eerder vertoond uurwerk. Klasse, sportiviteit en souplesse komen samen in het gouden design van deze parel.

Tag Heuer Carrera, Deze zwart-gouden <strong>TAG Heuer Carrera</strong> is ongekend fijn
Foto: TAG Heuer

Must-have horloge

Een vliegensvlugge jongen in een modern en sportief jasje. Hiermee wijkt de TAG Heuer Carrera af van de gebruikelijke paden. Zo’n jubileum als dit vraagt natuurlijk ook om iets extra’s.

Met zijn 18k gouden case, zwarte basis, goudgele wijzers en bijzondere accenten is dit misschien wel het ultieme horloge voor de man. In ieder geval voor de racers is dit de Ayrton Senna van de horloges. Hoogste tijd dat ook jij een pitstop maakt om deze TAG Heuer Carrera Chronograph in bezit te krijgen:

Foto’s: TAG Heuer