5 stijlvolle horloges onder de €250

CREDITS: Unsplash | Jan Fillem

Hoewel een horloge niet van levensbelang is, is een stijlvolle klok voor veel mannen wél belangrijk. Het is accessoire dat je outfit net iets beter maakt en emotie met zich meebrengt. Een horloge hoort bij een man zoals nummer 14 hoort bij Johan Cruijf. Ze zijn onafscheidelijk van elkaar.

Het probleem is dat een horloge vaak veel geld kost. Dat is voor sommige mannen niet erg, want die hebben het ervoor gespaard. Zij vinden een horloge van boven de €1000,- het geld waard en zien het vaak ook als een investering.

Mocht je geen zin hebben in om zulke bedragen uit te geven, maar wel snakt naar een stijlvolle pols, zijn er ook horloges die geen rib uit je lijf kosten. Hoog tijd om die uit te lichten.

5 stijlvolle horloges onder de €250,-

Daniel Wellington Black Sheffield – €189,-

Een roségoud horloge alleen voor dames? Zéker niet, dat bewijst deze klassieker van Daniel Wellington. Met een ronde en minimalistische wijzerplaat is dit horloge tijdloos. Daarnaast is het ook een classic door de lederen band en de elegante kast. Voor een zacht prijsje kan je het horloge hier op de kop tikken.

  • Materiaal glas: mineraal
  • Materiaal kast: staal
horloges onder 250
Foto’s: De Bijenkorf

Emporio Armani Hybrid Smartwatch – €231,20

Een smartwatch met een klassiek uiterlijk? Wij zijn erbij! Armani heeft een volledige Connected collectie uitgebracht en het merk heeft ook aandacht besteed aan klassieke designs. Met dit horloge kan je jouw muziek beheren of zelfs een foto maken. Het pareltje is nu in de sale en je koopt ‘m hier.

  • Materiaal glas: mineraal
  • Materiaal kast: RVS

horloges onder €250, 5 stijlvolle horloges onder de €250

Seiko Chronograph SNDC31P1 – €199,-

Deze horloge met een roodbruine leren band is er eentje die waar je zuinig op wil zijn. De diameter van de kast is 40 mm en de horloge heeft een Quartz uurwerk. Met dit horloge kun je zwemmen door een waterdichtheid van 10 ATM. Mocht je deze kanjer op de kop willen tikken: hier vind je ‘m.

  • Materiaal glas: mineraal
  • Materiaal kast: coated staal
horloges onder €250, 5 stijlvolle horloges onder de €250
Foto: de Bijenkorf

Danish Design Koltur – €189,-

Veel klassieker dan dit horloge gaat het niet worden. Het minimalistische design zit ‘m natuurlijk al in de naam: Danish. Omdat het horloge simpel maar elegant is kan je het accessoire dragen in verschillende situaties. We zijn er zeker van dat niemand je op kantoor uitlacht als je met dit uurwerk verschijnt. Hier kan je het Deense horloge kopen.

  • Materiaal glas: mineraal
  • Materiaal kast: RVS
horloges onder €250, 5 stijlvolle horloges onder de €250
Foto: de Bijenkorf

Emporio Armani AR11069 – €249,-

Een classic onder de horloges: een zilveren band met een zwarte wijzerplaat. Het is een accessoire wat het altijd goed doet en waarmee je nooit de plank misslaat. Dit horloge kun je over 15 jaar nog dragen. Mocht je er de komende jaren stijlvol bij willen lopen, dan kan je hier het horloge aanschaffen.

  • Materiaal glas: mineraal
  • Materiaal kast: RVS

horloges onder €250, 5 stijlvolle horloges onder de €250

Horloges onder de €250,-

Horloges zijn duur, daar kun je heel lang over discussiëren maar dat is nu eenmaal zo. Toch is het zeker geen weggegooid geld. In tegenstelling zelfs: een horloge koop je omdat je er lang plezier van kan hebben. Mocht je nog meer horloges onder de €250,- zoeken, dan kun je hier altijd terecht. Zo ben je geen fortuin kwijt en heb je toch een stijlvolle pols. Win-win.

horloges onder 250
Foto: Hunters Race