Hoe je je zou moeten kleden volgens de vrouw

Vrouwen hebben over het algemeen nét wat meer gevoel voor stijl dan wij. Gelukkig zijn er verschillende onderzoeken gedaan naar de voorkeuren van vrouwen over kledingstijlen voor de man. Hieruit blijkt dat vrouwen houden van de kleur blauw, als eerste naar je schoenen kijken en je onweerstaanbaar vinden in een goede jeans. We hebben even kort voor jou samengevat wat voor kleding vrouwen wild maakt.

Dit is wat vrouwen willen dat je draagt

Jeans

Stipt op nummer 1 staat een goede, vintage jeans. Vrouwen houden van de nonchalante look – alsof je er niks aan doet en er toch zo ontzettend sexy uitziet. En hoe doe je dit beter dan met een simpele, goede jeans? Hij mag slim fit of wat nonchalanter zijn, als hij maar bij jouw lichaamsbouw past. Combineer hem met een simpel wit shirt voor een casual look of met een leren jack voor the bad guy look. 

kledingstijlen voor de man, Hoe je je zou moeten kleden volgens de vrouwShirt

Een simpel T-shirt is altijd prima, zolang het van goede kwaliteit is, geen gekke teksten als opdruk heeft en geen V-hals heeft. Verder zien vrouwen je qua shirts het liefst in een goed overhemd. Geen stijf, net overhemd maar een mooi casual overhemd in een goede kleur: zowel wit als zwart, maar ook donkerrood of blauw doet het goed.

Blauw

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat vrouwen blauw de meest sexy kleur vinden voor een man om te dragen. Blauw staat voor vertrouwen, openheid en dat soort onzin. Vandaar dat vrouwen dit sexy vinden. In ieder geval, een goede diepblauwe blouse of simpel T-shirt schijnt dus te werken. Daarna komt uiteraard de kleur zwart – aangezien iedereen staat met een goede all-black outfit. Hier lees je hoe je dat goed doet.

Schoenen

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat vrouwen als eerste naar je schoenen kijken. Volgens hen zeggen schoenen namelijk ontzettend veel over een man. Het is dus belangrijk om altijd fatsoenlijke schoenen te dragen – zorg dat ze niet vies zijn en niet kapot of verouderd zijn. Vrouwen zijn gek op nette veterschoenen, chelsea boots en alle soorten sneakers. Let wel op dat je de juiste schoenen bij de juiste gelegenheid draagt.

kledingstijlen voor de man, Hoe je je zou moeten kleden volgens de vrouwSuit up

Een mooi pak laten aanmeten kan een flinke investering zijn. Maar geloof mij maar, het is het waard. Een goed pak wat speciaal voor jou gemaakt is zal bij vele gelegenheden van pas komen en zit je als gegoten. En groot pluspunt: het maakt je mega sexy voor vrouwen. Namelijk – een mooi pak is voor vrouwen als lingerie voor mannen.

In bed

In bed hebben vrouwen het liefst dat je zo min mogelijk aan hebt. Niet zo heel gek toch? Go all in of trek enkel boxers aan. Een pyjama bestaande uit een shirt en flanellen broek is echt een afknapper. Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dat mensen die naakt slapen vaker seks hebben – alleen maar voordelen dus.

kledingstijlen voor de man, Hoe je je zou moeten kleden volgens de vrouw

Horloge

Tenslotte, vrouwen zijn gek op een mooi horloge. Het staat voor stijl en klasse. Mannen met een goed horloge komen autoritair en gestructureerd over, wat vrouwen ontzettend sexy vinden. Bovendien kan een goed horloge je basic outfit afmaken met net iets extra’s.

Gezichtsbeharing

Oke, gezichtsbeharing is geen kledingstuk, maar kan je outfit wel maken of breken. Helaas is de ene meer gezegend met een goede baard dan de ander, dus hou hem vooral mooi bij zoals bij jou past. Maar over het algemeen vinden vrouwen gezichtsbeharing sexy. Laat een goede korte stoppelbaard staan of een iets vollere, maar gezonde en nette baard and you’re in

De conclusie? Houd het simpel. Als man hoef je niet constant gekke trends achterna te lopen. Kleed je simpel, koop kleding van goede kwaliteit en zorg dat je er altijd verzorgd uitziet. Zo easy is het.

kledingstijlen voor de man, Hoe je je zou moeten kleden volgens de vrouw