Bamford London LR001: Defender voor om je pols

Uniek zijn en uniek blijven is een vak apart. Elke keer weer iets nieuws op de markt brengen is een hele opgave. Zéker in de horlogebranche.

Gelukkig is Bamford London goed in zijn vak. Vanaf vandaag hebben we er weer een pronkstuk bij: het nieuwste horloge is namelijk geïnspireerd op de brute kracht van de Land Rover Defender.

Defender voor om je pols

Dat de Defender hoog bij ons in het vaandel staat is inmiddels bekend. Als we dan te horen krijgen dat de dikke bandensporen worden achtergelaten in een horlogedesign zijn we helemaal happy. 

Een collectorsitem

Het beestje gaat bij de naam LR001 en er worden slechts 100 stuks gemaakt. Een collectorsitem dus. Eentje die voor veel tikkende jaren gaat zorgen, want het automatische uurwerk en de titanium case zorgt ervoor dat het werkelijk een Defender om je pols is.

Alleen voor de echte fijnproevers

Voor ‘slechts’ 1350 Britse pond word jij eigenaar van dit nieuwe kunstwerk. Daar krijg je dan wel een iets bijzonders voor. Het Sellita SW200-1b-uurwerk (ja, je moet hem maar kennen), het jasje van titanium en de exclusieve tinten van twee grote merken maken het plaatje compleet. Dat Defender alleen voor de wegen en bossen is, is dus duidelijk niet waar. Het is tijd om de krachtpatser altijd te dragen.

LEES OOK
Pinterest Drop #57: vintage watches
Pinterest is een onderschat fenomeen. Deze inspiratiesite heeft alles om jou te inspireren voor een onderdeel van leven: van mode tot interieur en van lifestyle-tips tot reiscontent.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…