Chrono24 Virtual Showroom: virtueel horloges passen

Augmented reality, ofwel virtuele elementen introduceren in de echte wereld, ken én gebruik je al een hele tijd. Bijvoorbeeld in gaming maar ook je Instagram- of Snapchat filter is een vorm van augmented reality. Voornamelijk allemaal voor de fun dus.

Nu is daar iets nieuws bij gekomen: de ‘Virtual Showroom’ van Chrono24. Hiermee kun je thuis op je luie gat de dikste horloges passen. Handig hey! Maar hoe dan?

Chrono24 Virtual Showroom

Een revolutionaire manier van ‘watch-shopping’.

Zoals vele nieuwe ontwikkelingen heeft ook augmented reality zijn weg gevonden in de luxe- en mode-industrie. Op deze manier hoef jij, de klant dus, niet meer fysiek naar de winkel te gaan maar kun je thuis op je gemak de nieuwste horloges uitzoeken en ‘passen’. Je kunt er vervolgens foto’s van maken, deze opslaan en bijvoorbeeld delen met je vrienden.

De Chrono24 Virtual Showroom is op dit moment alleen verkrijgbaar in de AppStore en is dus te gebruiken op een iPhone of iPad. Om de virtuele showroom te gebruiken print je eerst een A4 met hierop een armband. De armband knip je uit en doe je om je pols. Daarna kies je in de app een model uit, richt je de camera van je telefoon op de armband om je pols en vervolgens zie je het gekozen horloge om je pols. Easy as that!

De Virtuele Showroom zit in de opstartfase en bestaat momenteel uit zes modellen: de Rolex Submariner Date, Rolex Daytona, Rolex Datejust, Omega Seamaster 300 Co-Axial, Omega Seamaster Diver 300M en Omega Speedmaster Professional.

 

LEES OOK
Pinterest Drop #57: vintage watches
Pinterest is een onderschat fenomeen. Deze inspiratiesite heeft alles om jou te inspireren voor een onderdeel van leven: van mode tot interieur en van lifestyle-tips tot reiscontent.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…