Jon Olsson krijgt ziekste vrijgezellenfeest ooit

Party

Wanneer jij de man mag zijn die het vrijgezellenfeest van je beste maat mag organiseren, dan moet je dat groots aanpakken. We hebben het hier over een vrijgezellenfeest. En volgens ons heeft de Zweedse professionele skiër Jon Olsson een van de beste bachelorparty’s ooit gekregen.

De bachelorparty waar geen grenzen bestaan

Jon Olsson is naast professionele skiër, ook nog een bekende vlogger en heeft hij ondertussen meer dan een miljoen volgers op zijn Instagram. Hij deelde dan ook wat graag aan de wereld hoe zijn vrijgezellenfeest eruitzag en we moeten hem toegeven: zo’n feest had niemand willen missen. Nu moeten jouw vrienden wel goed wat knaken op de bank hebben staan om dit ook te kunnen realiseren, maar dan heb je ook wat. In de video vliegen ze met een privéjet (van zo’n 50 miljoen euro) naar Barcelona, vliegen de strippers je om de oren, komen er race auto’s naar voren, mag er polo gespeeld worden en is er niet genoeg dure champagne aan te slaan.

Het kan dus ook anders

Natuurlijk is het moeilijk om iets origineels te bedenken voor een vrijgezellenfeest, maar neem een voorbeeld aan het volgende filmpje. Er zijn genoeg mannen die verkleed in een stad worden gezet, om vervolgens de meest achterlijke opdrachten uit te voeren voor je vrienden. Het ziet er echt niet aantrekkelijk uit om over een terras te slenteren waarbij er gevraagd wordt aan de dames om aan een dildo te trekken die er om zijn nek hangt. Zoiets doen meiden die net achttien zijn geworden ook, dus dat kan beter.

Haal dus alles uit de kast als het aankomt op vervoer, het vrouwelijke schoon en zuip alsof er tijdens het huwelijk niet meer gezopen mag worden. De mannen in het volgende filmpje laten je wel even zien hoe het in ieder geval ook kan. Hij duurt wel 25 minuten, maar tijdens die minuten zorgt het ervoor dat jij de kriebels krijgt om ook te gaan trouwen of jouw vrijgezellenfeest weer eens fijntjes over te doen.

 

Menu
Total
60
Share