Airbnb Finds: slaap als Jack Sparrow in Waimauku, Nieuw-Zeeland

Slapen in een piratenschip kinderachtig? Nee joh, juist vet. En in Waimauku, Nieuw-Zeeland kan het. In het boomhuis Hinemoana kan je slapen als Jack Sparrow. ‘Hine Moana’ betekent ‘Goddess of the Sea’ en komt voort uit de mythologie van de Māori stammen uit Nieuw-Zeeland. Dit wil je.

Ontwaak je inner Jack Sparrow in dit vliegende piratenschip

Nadat je de woorden stuurboord en bakboord eindelijk eens uit elkaar kunt houden, wordt het tijd om het roer over te nemen van Hinemoana. Zo draai je bijvoorbeeld aan het stuur om de voordeur te openen, waar dan een avontuurlijk ingerichte accommodatie, jou en je reisgezelschap staat te wachten.

Deze unieke en authentieke boomhut, compleet in Pirates of the Caribbean style, is alleen al een heuse ervaring op zich vanwege het decor. Het enige wat nog mist is een piratenkostuum en rum aan boord van dit piratenschip, maar dat kan geregeld worden toch? Het zit ‘m in de details mannen.

piratenschip, Airbnb Finds: slaap als Jack Sparrow in Waimauku, Nieuw-Zeeland

De Tanglewood Retreat bij dit piratenschip

Je deelt de keuken en de badkamer met een aantal andere gasten van de retreat. En de douche is niet zomaar een douche, maar een uiterst comfortabele eco-friendly regendouche. En als cherry on top staat er ook nog eens een hottub in de tuin. Wat wil je nog meer? Nou, bijvoorbeeld een BBQ en chillen bij het kampvuur op de knusse binnenplaats. Wordt voor gezorgd!

“Why Is The Rum Always Gone?”, zoals Jack Sparrow altijd zegt, hoeft hier niet te gelden. Trakteer jezelf en je vrienden op een lekkere rum cocktail zoals een piña colada of een dark ’n stormy en geniet van het uitzicht. Eerdere bezoekers verwonderen zich over de helderheid van de sterren die te zien zijn, net alsof je vanuit zee naar de sterren kijkt.

piratenschip, Airbnb Finds: slaap als Jack Sparrow in Waimauku, Nieuw-Zeeland

Avontuur in zicht!

De Tanglewood Retreat heeft een hele gunstige locatie met een aantal fijne stranden in de buurt, met onder andere het surfstrand Muriwai. Als je opzoek bent naar meer avontuur dan op Kapitein Haak’s schip, zijn er natuurlijk ook verschillende leuke dingen te doen in de buurt. Bezoek bijvoorbeeld een lokale wijngaard en beleef een wijnproeverij of ga hiken door de groene landschappen van Waimauku.

Bij deze fantastische accommodatie kun je met twee personen verblijven. Dus neem je Elizabeth, Piet Piraat of beste vriend mee naar Nieuw-Zeeland, zodra de wateren weer vaarbaar zijn. Een nacht in deze piratenboomhut kost slechts € 66,-, dat komt neer op € 33,- per persoon per nacht. Dus zodra het weer kan, pak je kans en ga mee schat zoeken als een echte piraat! Ahoy!

Meer info