Deze sauna op wielen gaat je leven beter maken

CREDITS: Scandinavian Sauna

Als je een liefhebber bent van roadtrips weet je dat het af en toe vermoeiend kan zijn. Een plekje om dan volledig tot rust te komen is wat je nodig hebt. Een sauna bijvoorbeeld. Deze Scandinavische mobiele sauna koppel je aan jouw auto en neem je overal mee naar toe.

Stijlvolle sauna op wielen

Niets is onmogelijk in het leven en dat blijkt maar weer. Je komt niet alleen tot rust in de sauna, het is ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan de achterkant van je Maserati. Want de Scandinavian Sauna straalt een stuk meer klasse uit dan de caravan die van je opa is geweest.

Je zou denken dat je er maar met zijn drieën of vieren in kunt. Maar niets is minder waar: door de verschillende hoogtes kun je er met tien personen in wegschroeien. Daarnaast zit er een klein kleedhok in waardoor er geen warmte verdwijnt. Je kan ook een paar blonde Deense dames uitnodigen, dan hoef je jezelf sowieso niet druk te maken over warmte.

Scandinavian Sauna, Deze sauna op wielen gaat je leven beter maken
Foto: Scandinavian Sauna

Enjoy the heat with a view

In de sauna zit een groot panorama window, dus zet ‘m op een goede plek en je hebt een dik uitzicht. Schenk een wijntje in voor je vriendin geniet en van de omgeving. De sfeer maak je gemakkelijk romantisch door de L.E.D-lampen te dimmen.

Dat je het warm gaat krijgen is in ieder geval zeker. De sauna wordt namelijk verwarmd door Harvia Oven, een toonaangevend Fins merk. Die Finnen vertrouwen we blindelings als gaat om warmte creëren. Het speeltje is ontworpen door het Scandinavische Nativa Narrative en dat is terug te zien in het design. Het ademt minimalisme van binnen én buiten.

We zeiden het al: deze sauna gaat je leven beter maken. Voor geïnteresseerden hebben we goed nieuws. De sauna wordt ook gewoon in NL voor de deur afgeleverd.

Foto’s: Scandinavian Sauna