Met de cocktailtrein naar Machu Picchu

Staat de eeuwenoude Inca stad in Peru op je bucketlist? Dan hebben wij het perfecte vervoersmiddel voor je gevonden. De cocktail-trein van Inca Rail brengt je onder het genot van cocktails en hapjes, vanaf Ollantaytambo heen en weer naar Machu Picchu.

Inca Rail

Inca Rail staat bekend om zijn kwaliteit en is dan ook één van de meest populaire treinmaatschappijen in Peru. Echt in stijl reizen doe je natuurlijk in de eerste klas, dus raden we je de ‘First Class Machu Picchu’ te nemen. Je wordt met instappen voorzien van een Pisco Sour, een klassieke Peruaanse cocktail gemaakt met Pisco, limoensap en opgeklopt eiwit.

, Met de cocktailtrein naar <strong>Machu Picchu</strong>
Foto: Alan Hurt Jr.

Reis belangrijker dan de bestemming

Wanneer de trein vertrekt wordt het alleen maar aangenamer. De reis is immers belangrijker dan de bestemming. Aan boord van deze luxe cocktail-trein vind je in de Observatory Lounge een volledige bar, waar live muziek wordt gespeeld door muzikanten en je kunt genieten van een panoramisch uitzicht op het Andesgebergte.

Na jezelf goed vol met cocktails hebt gegooid, zul je vroeg of laat een keer honger krijgen. Logisch, dat doet alcohol nou eenmaal met je. Dan is het tijd om je tegoed te doen aan het gourmetmenu van Inca Rail, met de beste gerechten uit het Andesgebergte. Groente carpaccio, forel met bessensaus en aardappelgratin met kaas uit de Andes, just to name a few. De wijnen die hierbij worden geserveerd zijn natuurlijk allemaal Zuid-Amerikaans.

Dusssss, mocht je geïnteresseerd zin in een met drank beladen trein die je naar één van de meest bijzonder plekken op aarde brengt? Tickets boeken doe je hier!

LEES OOK