Deze Airbnb laat je slapen in het moeras van Shrek

CREDITS: Airbnb

Slapen in een moeras klinkt als het slechtste idee ooit. Maar slapen in het moeras van Shrek? Dat is zonder twijfel een van de beste ideeën ooit.

En door de komst van een gloednieuwe Airbnb-locatie, kunnen we van onze kinderfantasie eindelijk realiteit maken. Sprookjes bestaan, amigo.

Naar het moeras van Shrek in Schotland

Voor het modderige, bedekte en bovendien troebele moeras reizen we af naar Schotland. Al oogt het moeras hier tussen de heuvels van de Schotse Hoogland een stuk uitnodigender voor de fans van Shrek. Misschien ook een beetje omdat de oger ontbreekt die het liefst de bezoekers omtovert tot avondmaaltijd. Ahja, details. Bovendien scheelt het ook dat je niet daadwerkelijk in het moeras slaapt, maar erboven. Het moeras van Shrek in Schotland herdefinieert namelijk de term ‘boomhut’.

Shrek, Deze Airbnb laat je slapen <strong>in het moeras van Shrek</strong>
Foto: Airbnb

Sidekick ‘Donkey’ als gastheer

Het toevluchtsoord van de man, uh, oger, die met rust gelaten wilt worden is voorzien van een strak houten bouwwerk met een bijgebouw en een interieur om door een ringetje te halen. Al met al een geheel unieke ervaring dus. Tijdens de overnachting wordt je compleet ondergedompeld in de wereld van de oger, al claimt Airbnb wel dat de fakkels, hooivorken en opdringere mensen achterwege blijven. Wél krijg je te maken met een opdringerige ezel: Donkey ontvangt volgens het nieuwsbericht van Airbnb de gasten. Misschien met nét iets minder energie dan de originele Donkey, maar dat mag ook wel.

Shrek in een gulle bui

De oger is trouwens in een gulle bui: voor maar liefst nul euro per nacht, kan je al verblijven in zijn vertrouwde buitenhutje. Dat betekent dat je op 13 oktober meteen klaar moet zitten om te boeken, anders is het al snel een verloren zaak. De ruimte biedt namelijk maar ruimte aan drie gasten en is voor twee dagen beschikbaar. Trek die ochtend dus je geluksonderbroek aan, anders is het een verloren zaak.

Source: