Airbnb Finds: next level surfspot op de Bahama’s

CREDITS: Airbnb

Degene die een keer een écht tropische bestemming wil bezoeken, denkt al gauw aan een van de eilanden van de Bahama’s. Om daar nog eens de ultiem chille vakantie vibe aan toe te voegen, kan een verblijf in deze Airbnbaccommodatie niet ontbreken.

Je vindt deze stek redelijk afgelegen en pal aan jouw eigen privé-strand. Vanuit je strandhuis loop je zo, met je surfplank in je hand, de zee in om wat waves te catchen. Want de ultieme surfspot in de Bahama’s is het zeker.

De ultieme surfspot in de Bahama’s

Een vakantie naar de Bahama’s is zoiets wat bij menig mens op de bucketlist staat. Hoe ik het voor me zie: rieten hutjes boven op het water met een uitzicht van honderden meters aan helderblauw water en als kers op de taart een zonsondergang die de lucht oranje met roze en paars doet kleuren. Volgens mij zit ik aardig in de buurt.

De ultieme surfspot in de Bahama's, <strong>Airbnb Finds:</strong> next level surfspot op de Bahama&#8217;s

Klifduiken

Dit verblijf vind je op het eiland Eleuthera en bevindt zich op de rand van een klif, tussen het groen van palmbomen en andere gewassen, pal aan het strand. Het interieur van de hut past precies bij de omgeving met zo onderhand alles wat gemaakt is van hout. Met de 15 ramen die je open kunt zetten voel je meteen dat je midden in de natuur staat. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed aanwezig en beide kamers hebben een eigen badkamer. Handig als je vaak tegelijkertijd op de badkamer moet zijn. In de hut vind je niet teveel poespas, zo kun je je beter focussen op de omgeving en outdoor activiteiten. 

Surf’s up & pineapples!

Ondanks het feit dat de Bahama’s niet bekend staan als surfbestemming, heeft het land uitstekende golven. Vooral aan de kust van het eiland Eleuthera, daarom vind je dit verblijf ook onder de Airbnb categorie “Surfen”. En wat is er nou nog beter dan de ideale surfspot vinden als echte wave catcher? Jouw eigen privé-strand met privé-golven natuurlijk! Het strand, onderaan de klif, geeft de perfecte mogelijkheid om in alle rust jouw surf-skills te beoefenen of te verbeteren. Niemand die jouw golf zal stelen want er zijn geen buren in het zicht.

Vind je het nou juist leuk om andere surfers te ontmoeten? Via de Host kun je een auto huren om naar Surfer’s Beach te gaan. Dit is een van de populairste stranden van de Bahama’s waar alle surfers bij elkaar komen voor feestjes en om samen te surfen. Ook leuk om te bezoeken is het nabije Gregory Town, ook wel bekend als Pineapple City. Hier kun je het Pineapple Festival bezoeken, een Pineapple Farm  of je blijft bij de pineapples vandaan en zoekt een mooi idyllisch strand op! 

De ultieme surfspot in de Bahama's, <strong>Airbnb Finds:</strong> next level surfspot op de Bahama&#8217;s

Vanuit je luie stoel

Shorebreak Cottage staat klaar om jou en 3 vrienden/ familieleden/kennissen/ etc.  te verwelkomen in het nederige stulpje. Met z’n vieren zouden jullie allemaal €97,- per persoon per nacht moeten inleggen, en dat lijkt ons de investering wel waard. Parelwitte stranden, een heldere blauwe zee, prachtig uitzicht op de zonsondergang, pineapples in overvloed en meer. Dit kun je dus (bijna) allemaal bekijken vanuit je luie stoel op de veranda, of door het raam van je slaapkamer. Genoeg te zien en te doen dus in en rondom deze ultieme surfspot in de Bahama’s.

Meer info

LEES OOK
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…