Airbnb Finds: architectonisch hoogstandje in hip Byron Bay

Iedereen die op zoek is naar een relaxte vibe, voelt zich thuis in Byron Bay. De beste surfstranden, indrukwekkende zonsondergangen en hippe restaurants  – Byron Bay heeft het allemaal.

Dit hippiedorp staat bekend om de laid-back lifestyle, waar je, geloof ons, helemaal verliefd op zal worden. In het hart van het dorp ligt deze design villa via Airbnb. Een lust voor het oog en ook wel dé uitvalsbasis tijdens jouw vele tripjes naar het strand.

Architectonisch hoogstandje in hip Byron Bay

Hoewel wij inmiddels (tot op zekere hoogte) gewend zijn aan de regen en kou, is Byron Bay een van de plekken waar het nu nog hartje zomer is. Het is bijna niet voor te stellen, maar met gemiddeld 27 graden is het enige wat hier op de planning staat zwemmen en surfen. Trommel vijf van je beste vrienden op en dompel je onder in de relaxte levensstijl.

Uniek design

Bij aankomst bij de villa springt het unieke design direct in het oog. De strakke lijnen en moderne uitstraling vallen perfect weg tussen de wildernis van de tropische tuin. Ook binnen laat de villa niks aan de wensen over. Het huis beschikt over een open indeling en is volledig uitgerust met alles wat je maar nodig hebt: drie ruime slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en moderne badkamers. Vanuit de grote glazen schuifdeuren heb je zicht op de wildernis in de tuin. Hier staat tijdens een warme dag het zwembad al op je te wachten. Met een koud biertje erbij is de dag helemaal compleet. Als dit niet beter klinkt dan het weer in Nederland momenteel, dan weten wij het ook niet meer.

Byron Bay, <strong>Airbnb Finds:</strong> architectonisch hoogstandje in hip Byron Bay

Relaxte vibes in Byron Bay

Gelegen in Suffolk Park, is het huis op loopafstand van de hippe eetgelegenheden. Wandel naar Tallows Beach een hidden gem langs de Central Coast. Dit is de ideale plek om te zwemmen of zelf om walvissen te spotten. Of om gewoon eventjes niks te doen. Ook het hart van Byron Bay is zeker een must visit: de sfeer voelt paradijselijk, de inwoners lopen relaxt op blote voeten en straatartiesten dompelen je onder in geweldige muziek. De healthy restaurants en mellow vibe geven je precies het vakantiegevoel waar je naar op zoek bent. 

Wil je verblijven in dit design huis? Voor een minimum verblijf van vier nachten en €94 per persoon, per nacht, hebben jij en je vrienden de ultieme relax vakantie in dit one-of-a-kind architectonisch vakantiehuis.

Meer info