Airbnb Finds: dikke ‘steenvilla’ in Joshua Tree National Park

Sinds kort heeft Airbnb de website op de schop gegooid en dat maakt het een stuk gemakkelijker om de tofste accommodaties te vinden. Vanaf nu check je de chillste verblijven namelijk per categorie.

Zo kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar de mooiste designhuizen binnen de categorie “design” of kun je een eiland vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet binnen het thema “eilanden”. Wij namen een kijkje bij de categorie design en vonden deze dikke keet in Californië, Verenigde Staten. Hier beleef je een buitenaardse ervaring in een van de meest exclusieve woningen ter wereld. Laat je verrassen door de gloeiende sterrenhemel. 

Solid als een rock in deze rotsachtige woning

Naast het adembenemende landschap van Joshua Tree National Park is dit one-of-a-kind meesterwerk te vinden. Bijna elk element, zowel binnen als buiten, is handgemaakt door de architect Ken Kellogg en meestervakman John Vurgrin. De inspiratiebron achter het ontwerp van deze luxueuze Airbnb is onder andere de unieke locatie. De 26-vleugelige dakdelen bestaan uit organisch materiaal die dankzij het ontwerp helemaal opgaan in de omgeving. Waar je ook loopt in het verblijf, het lijkt net alsof je je in een luxe, buitenaards huis bevindt. De 3 slaapkamers, keuken en badkamers zijn allemaal op een unieke manier ingericht met interessante vormen en natuurlijke materialen. Het biedt de ideale mancave voor een top vakantie. 

, <strong>Airbnb Finds:</strong> dikke &#8216;steenvilla&#8217; in Joshua Tree National Park

Meer dan een villa

Door de glazen ramen die elke ruimte van het huis omringen heb je een geweldig uitzicht. Bekijk ‘s avonds hoe de zon onder gaat achter het gesteente van Joshua Tree National Park. Waarna ‘s avonds de gehele lucht volstroomt met duizenden sterren. Je krijgt het gevoel alsof je je in een ander universum begeeft. Heb jij het geluk om de melkweg te zien vanaf het terras? Zo niet, ook goed. Je kunt namelijk ook genieten van de chill momenten bij de vuurkorf buiten. Toch in de stemming voor een night out? Ga dan stappen in het bruisende Palm Springs, een klein uurtje rijden vanaf de accommodatie. 

Ben je gek op golfen? Zet de golfstokken dan maar alvast klaar, want in de buurt van het Joshua Tree National Park zijn een aantal geweldige golfclubs te vinden. Hier sla je je hole in one in het midden van de Amerikaanse natuur. Een schitterende omgeving, én je favoriete sport in 1. Aanraders zijn Escena Golf Club, Mesquite Golf & Country Club, en Indian Canyons-golf resort.

, <strong>Airbnb Finds:</strong> dikke &#8216;steenvilla&#8217; in Joshua Tree National Park

Sparen maar

Natuurlijk was het al duidelijk dat deze woning niet gratis is. Dit luxe en exclusieve verblijf kost zo’n €2.000,- euro per persoon per nacht. Even sparen dus, maar dan kan je wel zeggen dat je in een van de meest exclusieve woningen ter wereld hebt geslapen! Om nog maar niet te beginnen over die sterrenhemel… Trommel snel vijf van je beste maten bij elkaar om deze buitenaardse ervaring te beleven.  

Meer info