The Butcher x Filling Pieces

Footwear

High-end burgerbar The Butcher en Filling Pieces hebben hun krachten gebundeld voor deze limited edition sneaker. Onder het mom ‘Give a man the right sneakers, and he can make you a bloody delicious burger’ is het idee ontstaan.  Zowel The Butcher als FP staan voor de hoogste kwaliteit producten. En dit zien we weer terug in het ontwerp.

Exclusief voor The Butcher

Om, geheel in stijl, Amsterdam van de beste hamburgers te voorzien, is deze unieke sneaker exclusief voor het personeel van The Butcher ontworpen. Het idee voor de sneakers is in de keuken van The Butcher ontstaan. Een keuken waar men werkt met de beste kwaliteit ingrediënten zoals: Aberdeen Angus beef, huisgemaakt brood en een eigen kenmerkende saus. Zo bestaan de sneakers voor het grootste gedeelte uit koeienhuid. Dit geeft ze net even die rauwe twist.

Handgemaakt

Zoals alle schoenen van Filling Pieces zijn ook deze handgemaakt. Er zijn twee verschillende kleuren van de speciale editie verschenen. Kobaltblauw en zwart sieren de designs. Verder zijn de schoenen afgewerkt met het kenmerkende The Butcher logo op de tong.

 

Menu
Total
0
Share