Summer speakers: PAL BT GLO

Gear

We zijn los, de zomer is in volle gang en het is tijd voor nieuwe ervaringen. De verwachtingen schieten steeds verder de lucht in bij wireless speakers. Ze moeten aan allerlei eisen voldoen voordat ze slagen voor de test. De PAL BT GLO Bluetooth speaker is een leuk nieuw speeltje waar wij heel enthousiast over zijn! Deze gadget speelt in op onze zintuigen door licht en geluid met elkaar te combineren.

Niet alleen het concept is tof, maar ook het design van de speaker ziet er fraai uit. De speaker is makkelijk om mee te nemen naar al je kampeertrips, dagjes strand, stedentrips, huisfeesten en noem maar op. Mocht er nou echt geen degelijke DJ in je vriendengroep zitten, kan je er altijd voor kiezen om de radio aan te knallen

PAL BT GLO 1
Foto: TivoliAudio

PAL BT GLO

Klinkt heel leuk, maar wat maakt deze Bluetooth speaker anders dan andere speakers? Het fijne is dat je kan schakelen tussen radio en je eigen deuntjes wanneer je wilt. In het apparaatje zit ingebouwde LED-verlichting, waardoor je de speaker ook kan gebruiken als lamp of sfeerverlichting. Volledig verlicht kan je maar liefst zestien uur mee zingen met je favoriete nummers. Waar je ook wilt, want met 0,89 kg is het een zeer portable dingetje!

Gelukkig heeft Tivoli besloten om het materiaal weerbestendig te maken en zal je de speaker niet snel door externe omstandigheden kapot krijgen. Er is een AUX-ingang aanwezig, maar via Bluetooth is het verbinden natuurlijk net zo makkelijk. Het enige wat er tot nu toe ontbreekt in onze ogen, is de WiFi-ondersteuning.

Als we limited edition zeggen, bedoelen we ook echt limited edition. Er zijn namelijk slechts 5000 exemplaren en eigenlijk mag deze niet missen in je collectie.

De PAL BT GLO Bluetooth speaker is verkrijgbaar voor het mooie bedrag van €229,-. 

PAL BT GLOW 2
Foto: TivoliAudio

 

 

Total
73
Share