Zeven fouten in de slaapkamer die mannen maken

Begrijpelijk dat je denkt dat je dit artikel over fouten in de slaapkamer niet nodig hebt en jouw skills in bed meer dan excellent zijn. Je leest het gewoon om even een dubbele controle te doen. Toch? En daar is zeker niks mis mee.

Wat je motivatie ook is, je vraagt natuurlijk niet zo snel wat je in de slaapkamer fout doet. Het is misschien niet al te best voor je ego, maar het is toch een belangrijk onderwerp om eens over na te denken.

Fouten in de slaapkamer, gemaakt door de man

 1. De fout om het daarbeneden niet netjes te houden

De vrouwen houden het altijd heel netjes, althans op zekere hoogte, dus het is alleen maar eerlijk om de gunst te herstellen. Een overvloed aan ongewenste pubes kan niet alleen ongewenste geuren accentueren, maar als je het gewoon netjes scheert lijkt de grootte ook wat indrukwekkender te zijn (iets met door de bomen het bos niet meer zien?). Het is een simpele combinatie van goede verzorging en goede manieren!

2. Ongemakkelijk en onhandig de kleren uittrekken

Het is belangrijk om de mood voor de vrouw met wie je seks gaat hebben erin te houden. Die mood kan al heel snel wegvagen als ze ziet hoe onhandig en snel jij probeert om je kleren uit trekken. We snappen dat je aan de daad wilt beginnen, maar wanneer je broekspijp aan je grote teen blijft hangen waardoor je bijna omvalt en daartussen vergeet om je felgekleurde ananassokken uit te doen (want dat is de grootste afknapper), kan dat er al snel voor zorgen dat ze uit de mood valt.

Dit geldt trouwens ook voor het uittrekken van haar kleding. We begrijpen dat sommige kledingstukken van haar onmogelijk zijn om op een juiste manier uit te trekken. Maar neem even rustig de tijd. Een vrouw geeft veel geld uit aan haar lingerie. Wanneer je dus met je mannelijke klauwen haar bh open probeert te trekken, zorgt dat alleen maar voor boze blikken. Leer de techniek dus! Dit geldt ook voor panty’s. Deze kunnen al heel snel scheuren dus zorg ervoor dat je deze op een langzame, teasing manier uittrekt. Ze blijft én in de mood en haar dure panty blijft heel.

fouten in de slaapkamer, Zeven fouten in de slaapkamer die mannen maken

3. Je skipt het cruciale voorspel

Dit wordt keer op keer gezegd, maar het is nog steeds waarschijnlijk het belangrijkste ingrediënt in de hele vergelijking en een gemakkelijk te vermijden slaapkamerfout. Een vluggertje op zijn tijd is fantastisch, maar de tijd nemen bij de dame is van cruciaal belang. Het kan vele vormen aannemen. Of het nu kussen, aanraken, strelen, massage of orale seks is, het nemen van tijd om voor wat goede opwinding te zorgen voor het échte werk gaat gebeuren, is een belangrijke stap.

4. Je negeert haar verbale en lichamelijke aanwijzingen

Wanneer je het moeilijk vindt om te weten wat jouw sekspartner nou echt fijn vindt, moet je letten op haar lichaamstaal. Je kan het natuurlijk vragen, want behoorlijk wat vrouwen staan open voor het idee om je rechtuit te vertellen wat ze fijn vinden. Maar onthoudt dat niet elke vrouw dit durft. Daarom, let op haar non-verbale communicatie.

Een voorbeeld: als haar spieren stijf staan, haar heupen wegdraaien van je hand, mond of bekken, of ze beweegt je hand weg van een bepaald deel van haar lichaam, let dan op! Dit zijn manieren om te vertellen dat ze er niet aan toe is. Als je echter voelt dat ze haar lichaam ontspant, of haar heupen en bekken naar je toe duwt, of ze je zelfs vastgrijpt je naar haar toe trekt, neem dit dan als een hint dat je je werk goed doet.

fouten in de slaapkamer, Zeven fouten in de slaapkamer die mannen maken

5. Je bent stil en emotieloos met de daad bezig

Zwijgen tijdens de seks (tenzij je partner daar om heeft gevraagd) is een snelle manier om haar het gevoel te geven dat ze niet goed genoeg is of dat je het niet leuk vindt wat ze je aandoet. Je bent niet bezig met een of andere pokerwedstrijd! Nou hoef je de kinderen van de buren niet wakker te schreeuwen, maar je plezier wat vocaliseren of haar complimenteren terwijl je lol maakt, is de gemakkelijkste manier om jullie twee te laten ontspannen.

6. Je switched te vaak van andere standjes

Vrouwen vinden het leuk om verschillende posities te proberen, maar ga dit nou niet te vaak doen. Er is namelijk de kans dat haar plezier level binnen een paar seconde wegzakt. Wanneer ze ook nog eens een ongemakkelijke positie moet aannemen, verpest dat haar mood. Je moet jezelf dus een maximum stellen van drie standjes per daad waarvan twee comfortabel zijn voor haar en eentje die nieuw en extreem is. Kies er wel voor om het middelste standje als experimentele fase in te zetten. Als het namelijk niks is, kan je altijd terugvallen op de comfortabele positie. Houdt het toch lekker spannend.

7. Niet knuffelen na de seksuele omgang

Of je nou net een brutaal vluggertje hebt gehad of het gevoel hebt dat je een marathon hebt gelopen, de tijd nemen om een beetje affectie te tonen, is een must. Zie het als een interview na de voetbalwedstrijd. Het is wat het is aan het einde van de dag maar een beetje waardering voor het team maakt de wedstrijd volledig.

De bovenstaande fouten in de slaapkamer kunnen dus voorkomen worden door wat meer aandacht aan het vrouwelijke geslacht te besteden.

fouten in de slaapkamer, Zeven fouten in de slaapkamer die mannen maken