Met deze tips spot jij een tijger in bed

CREDITS: DeMorris Byrd

Het is allemaal een groot raadsel. Die ene vrouw die jij langs ziet lopen die nog net oogcontact met je durft te maken en flink wat pandapunten scoort, kan in de slaapkamer wel heel veel teweegbrengen. En soms ontmoet je een schijnbaar ontembare tijger, maar blijkt het dat jij al het werk moet doen. Het zou het leven toch een stuk makkelijker maken als je toch van tevoren zou kunnen voorspellen of ze echt een tijger in bed is? Nou, dat kan!

De vier signalen om een tijger in bed te herkennen

Volgens Helen Fisher, antropoloog aan Rutgers University, is het heel moeilijk te peilen of een vrouw wel of niet wild in bed is. “Een vrouw met hoge hakken, een net iets te korte rok en uitdagende blikken naar je werpt, zijn enkel tekenen van intentie. Het laat niet zien hoe ze daadwerkelijk in bed is, en of ze bij jou past”.

tijger in bed, Met deze tips spot jij een tijger in bed

Er hoeft geen expert ingezet te worden om te kijken of die leuke dame aan de bar een tijger in bed is. Alles wat je nodig hebt is deze signalen in de gaten houden. Deze tips zijn ingezet om je te helpen ontdekken hoe ze achter de gesloten deuren is.

1. Let op haar eetgewoonten

Wanneer jij en jouw date aan het dineren zijn, probeer er dan op te letten hoe ze eet. Candida Royalle, producer van vrouwvriendelijke pornofilms, vertelt: “Bekijk hoe ze haar vork gebruikt. Geniet ze van het eten? Proeft ze wat ze eet en is ze een langzame eter? Dit kan duiden op lange, wilde nachten. Speelt ze een beetje met haar eten? Et voíla, dan zal dit ook in de slaapkamer gebeuren.” Wanneer ze dus in een keer, alles naar binnen schrokt, zal dat zorgen voor tien minuten werk. Dus, jouw eerste date zal een diner bij kaarslicht zijn waardoor jij de tijger in bed meteen kan herkennen.

tijger in bed, Met deze tips spot jij een tijger in bed

2. Ze geeft haar uitgesproken mening

Jullie zitten eindelijk in het restaurant, met de menukaart voor jullie neus. Omdat jij natuurlijk de gentleman bent, vraag je haar wat ze wilt eten. Wanneer ze antwoord met “Geen idee, wat pak jij?”, zegt al een hele hoop over zowel haar karakter als haar bedprestaties. Wanneer ze vertelt “Ik wil een goed stuk, medium gebakken, ossenhaas”, dan heb je een goede binnen. Het beest in bed kan hier wel eens naar voren komen.

Nee, het gaat hier niet om haar keuze voor het eten. De reden hierachter is dat ze een concreet en definitief antwoord kan geven. Aan die besluiteloosheid heb je niks. Vrouwen die goed zijn in bed nemen verantwoordelijkheid voor hun keuzes en communiceren beter tussen de lakens. Ze weten wat ze willen, wat zorgt voor betere seks.

tijger in bed, Met deze tips spot jij een tijger in bed

3. Kom achter haar favoriete ijssmaak

Alan Hirsch, neuroloog en directeur van The Smell and Taste Treatment and Research Foundation in Chicago, heeft onder 720 personen onderzoek gedaan naar hun favoriete ijssmaken, in samenhang met hun partners favoriete ijssmaken en relatie status. Hieruit is gebleken dat personen die koffie als favoriete smaak hebben, meer dramatisch zijn en meer verleiden en flilrten. Zij passen het beste bij de aardbeien fans. Vanille lovers daarentegen zijn erg emotionieel waarbij ze het beste passen bij chocolade-noten fans.

Of je het echt ziet aan de ijssmaak, betwijfelen we. Ga nou niet meteen op de eerste date vragen wat haar favoriete ijssmaak is om vervolgens creepy uit te leggen dat jullie bij elkaar horen omdat jouw favoriete smaak aardbeien is. That won’t break the ice, man.

4. Ze spiegelt je

Micheal Cunningham, professor sociale psychologie, vertelt dat je moet letten of ze je na-aapt of niet. “Wanneer ze jouw spraaktempo en non-verbale gedrag na doet, kan je zien of je seksuele gedrag ook matcht”. Wanneer jij heel rustig aan tafel zit, en zij de meest uitgebreide armbewegingen maakt, kan ik je hier nu al bij vertellen dat ieder een heel ander tempo in bed heeft.

De meeste mannen die toegeven dat ze een vrouw na de eerste date leuk beginnen te vinden, geven aan dat hij iets in haar ziet wat hij herkent omdat hij het zelf ook doet. Als jullie dus op een natuurlijke manier met elkaar kunnen opschieten, zullen jullie waarschijnlijk het beste in bed kunnen opschieten. Dat betekent dus als jij meer van de kinky avonturen in bed bent, zij ook op dezelfde manier kan denken.

tijger in bed, Met deze tips spot jij een tijger in bed

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…